gore

  • Baner Optina Alibunar

Novi autobusi u JATP Alibunar za udobniji prevoz

DSCN4244 1600x1200Javno auto-transportno preduzeće Alibunar odnedavno je bogatije za dva nova autobusa koji će služiti za prevoz najpre učenika sa teritorije opštine Alibunar, a potom i svih njenih građana. Zajedno sa predsednikom opštine, Predragom Belićem, posetili smo ovo preduzeće i uverili se da se radi o modernim autobusima nove generacije, potpuno tehničkim ispravnim, zahvaljujući kojima će prevoz putnika biti još udobniji i kvalitetniji.
„U našoj misiji da unapredimo kvalitet života naših građana, poboljšanje prevoza jedan je od prioriteta. Gospodin Zvonko Zavišić, kao direktor JATP se maksimalno trudi da obezbedi kvalitet u poslovanju, a poboljšanje i modernizacija voznog parka su jedan od osnovnih preduslova za to. Stoga opština kao osnivač, nastoji da obezbedi sredstva, pre svega u finansijskom segmentu, da sve funkcioniše kako treba. Ostale obaveze  su na zaposlenima u JATP koji redovno brinu o dobrom stanju vozila, urednosti, kvalitetu usluge, tehničkoj ispravnosti i tačnosti, a sve sa ciljem da se obezbedi maksimalna bezbednost naših putnika. Dakle, bezbednost i udobnost su na prvom mestu, a upravo to dobijamo sa novim autobusima. Na kraju, i estetska slika naše opštine lepša je ako se putevima kreću savremena, moderna i vizuelno „doterana“ vozila javnog prevoza“, objasnio nam je predsednik opštine, Predrag Belić. 
Podsećamo da su od 2012. godine do danas zamenjena sva vozila i obnovljen vozni park preduzeća. Svakodnevno se za prevoz putnika koristi 8 autobusa i minibus. JATP Alibunar ključna je karika u prevozu učenika sa teritorije naše opštine do njihovih obrazovnih ustanova, osnovnih škola u našim mestima i srednjih škola u Pančevu i Vršcu. Takođe, ovo preduzeće izlazi u susret kada je potreban prevoz sportskim i kulturno-umetničkim društvima. Tu su i svi naši ostali građani, kao i osetljive kategorije među kojima su penzioneri i socijalno ugrožena lica. Svi se prevoze besplatno, a troškove snosi Opština Alibunar, kao osnivač. 
 
DSCN4239 1600x1200
 
DSCN4238 1600x1200
 
DSCN4246 1600x1200 

Štampa El. pošta

Baner Pecat 211x81