gore

  • Baner Optina Alibunar

MLADI KARATISTA IZ VLADIMIROVCA DEO REPREZENTACIJE SRBIJE NA PRVENSTVU BALKANA

Karate Vladimirovac Balkan

Opština Alibunar finansiraće učešće mladog i talentovanog karatiste Milutina Cvetkovića iz karate kluba "Vladimirovac", koji je dobio poziv da predstavlja Srbiju na Balkanskom prvenstvu u Rijeci, Hrvatska od 24.11. do 28.11.
Izuzetna je čast što naša opština ima veoma nadarene, pre svega vredne i posvećene mlade sportiste koji ostvaruju zapažene rezultate kako na državnom tako i na širem planu. Lokalna samouprava je svesna činjenice da ovi mladi ljudi pre svega trebaju njenu podršku, te je stoga nezaobilazni oslonac na putu razvoja njihovih talenata, koji na najbolji način prezentuju opštinu i sav njen potencijal.
Miloje Pavlović, trener KK kluba "Vladimirovac" poručuje da nakon dužeg perioda sve zemlje Balkana učestvuju na Prvenstvu te se očekuje izuzetno jak turnir, ali da će se Milutin boriti srcem i dati sve od sebe da medalju donese kući, a da veliku zahvalnost duguju opštini Alibunar i njenom rukovodstvu koji uvek rado izlaze u susret talentima, kao što je slučaj i ovoga puta kada su svojom podrškom omogućili da se mladi karatista nađe u sastavu reprezentacije Srbije na ovom prestižnom takmičenju.
Takođe u prethodnom periodu iz budžeta izdvojena su sredstava za učešće mladih karatista na prvenstvu Balkana u Poreču gde su ostvarili značajne plasmane.
Mladom Milutinu želimo puno uspeha na predstojećem prvenstvu u želji da odbrani boje Srbije i opštinu Alibunar učini najponosnijom opštinom u zemlji.

Baner Pecat 211x81