gore

  • slika 3

IZLOŽBA SITNIH ŽIVOTINJA U DOBRICI

Predsednik opštine Alibunar Dušan Dakić i šampioni izložbe

Udruženje odgajivača „Dobrica“ organizovalo je od 30. novembra do 02. decembra 2018. godine Izložbu sitnih životinja u Dobrici, u saradnji sa Mesnom zajednicom Dobrica, Sportskim savezom Alibunar, opštinom Alibunar i sponzorima.

 

Na izložbi je prikazan veliki broj golubova, živine, ptica, kunića i drugih životinja. Pobednici ovogodišnje izložbe su Udruženje odgajivača iz Skorenovca, odgajivač Janko Petraš iz Padine, Veljko Erić iz Obrenovca i Jovica Pančevac iz Vršca, svako sa svojom kategorijom živine i kunića. Najboljima je predsednik opštine Dušan Dakić uručio pehare i čestitao, dok je predsednik Udruženja odgajivača iz Dobrice Goran Stanković, uručio pehare ostalim uspešnim izlagačima. U isto vreme održana je i prodajna berza na kojoj je izložen veliki broj eksponata živine, ptica i kunića.
Udruženje odgajivača „Dobrica“ planira da sredinom februara organizuje Međunarodnu izložbu perikera, a Opština Alibunar će i ubuduće podržavati ovakve izložbe koje promovišu uzgoj sitnih životinja.

 

Oznake: opština alibunar, janošik, izložba golubova,

Baner Pecat 211x81