gore

  • slika 3
  • Насловна
  • Novosti
  • OPŠTINI ALIBUNAR DODELJENO 22.671.360,00 DINARA ZA REALIZACIJU PROJEKTA ENERGETSKE EFIKASNOSTI

OPŠTINI ALIBUNAR DODELJENO 22.671.360,00 DINARA ZA REALIZACIJU PROJEKTA ENERGETSKE EFIKASNOSTI

IMG 3277 1600x1200Predsednik opštine Alibunar Predrag Belić svečano je potpisao Ugovor o dodeli sredstava u oblasti energetske efikasnosti, dodeljena putem javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u pokrajini. Ugovore je u ime Uprave za kapitalna ulaganja Anutonomne pokrajine Vojvodine uručio direktor Nedeljko Kovačević.
U skladu sa odlukom o dodeli sredstava, u ukupnom iznosu od 86,9 miliona dinara, putem javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata, opštini Alibunar je za Projekat sanacije ulične rasvete dodeljeno 22.671.360,00 što je ujedno i najveći dodeljeni iznos u pokrajini. 
Sredstva su dodeljena sa ciljem da se unapredi i modernizuje infrasturktura u opštini, što će uticati na uštedu u potrošnji električne energije i smanjenje emisije štetnih gasova. Direktan rezultat je i poboljšanje ekološke situacije, što ovu sredinu čini još zdravijom.
Opština Alibunar će nastaviti sa aktivnostima kako bi njeni građani živeli u što boljim i kvalitetnijim uslovima, a sredstva za ove aktivnosti će, pored sopstvenih izvora, i u narednom periodu pokušati da obezbedi putem projekata.
 
 
 

Baner Pecat 211x81