gore

  • Baner Optina Alibunar

ZAVRŠENA IZGRADNJA PEŠAČKE STAZE U SELEUŠU

staza u seleusuU okviru uređenja parka u Selešu završeni su radovi na izgradnji pešačke staze. Nakon uklanjanja stare staze, postavljeni su novi tampon i podloga. Izbetonirana je staza u dužini od 140 metara, širine 1,5 metara.

Nastavi sa čitanjem

ONI SU PONOS NAŠE OPŠTINE!

DSCN5959 1600x1200Predrag Belić, predsednik opštine Alibunar, ugostio je najbolje učenike osnovnih škola sa teritorije naše opštine, kao i najbolje učenike srednje Ekonomsko-trgovinske škole „Dositej Obradović“.

Nastavi sa čitanjem

IZVEŠTAJ SA 62. SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE ALIBUNAR

alibunar grbSednica je održana 22. juna 2018. godine u zgradi opštine Alibunar, Trg slobode br.4 (mala sala), kojom je predsedavao predsednik Opštine Alibunar Predrag Belić.

Nastavi sa čitanjem

61. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE ALIBUNAR

alibunar grbSednica je održana u pondeljak, 18. juna, u zgradi Opštine Alibunar. Sednicom je predsedavao predsednik opštine, Predrag Belić.    

Nastavi sa čitanjem

Radovi na distributivnoj mreži u Banatskom Karlovcu

JP „Srbijagas“, Novi Sad obaveštava kupce prirodnog gasa u naseljenom mestu Banatski Karlovac, da će zbog radova na izradi novog priključka i izmeštanja postojećeg gasnog priključka na čeličnoj distributivnoj mreži u tom mestu doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa u sredu, 20.06.2018. godine u periodu od 9:00 do 14:00 časova.
Bez gasa će ostati svi potrošači priključeni na distributivnu mrežu u Banatskom Karlovcu.
JP Srbijagas-ODS je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa obavestio korisnika distributivnog sistema koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa.
Po završetku radova JP „Srbijagas“ će otpočeti sa redovnom isporukom gasa. Molimo potrošače u Banatskom Karlovcu da imaju razumevanja za navedene radove.

PČELARSTVO - POTENCIJALNA ŠANSA ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE U OPŠTINI ALIBUNAR

DSCN5672 1600x1200Na nedavno održanom Saboru pčelara u Alibunaru okupilo se preko 30 izlagača. Na osnovu razgovora sa njima, rezimirali smo da su pčelari ovim poslom počeli da se bave kako bi očuvali porodičnu tradiciju ili dopunili kućni budžet. Izvodi se i zaključak da je ovo potencijalna šansa za samozapošljavanje, a naročito zanimljiva mlađim ljudima.

Nastavi sa čitanjem

ОДЛОЖЕНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

IMG 4251 1600x120023. седница Скупштине Општине Алибунар на којој је требало да буде усвојена Одлука о завршном рачуну буџета општине Алибунар за 2017. годину и Одлука о измени и допуни Одлуке о буџету Општине за 2018. годину данас није одржана услед недостатка кворума. 

Nastavi sa čitanjem

IZVEŠTAJ SA 60. SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE ALIBUNAR

alibunar grbSednica je održana 05. juna 2018. godine u zgradi opštine Alibunar, Trg slobode br.4 (mala sala) kojom je predsedavao predsednik Opštine Alibunar Predrag Belić.

Nastavi sa čitanjem

“SABOR PČELARA 2018.” U DELIBLATSKOJ PEŠČARI

DSCN5788 1600x1200U organizaciji Turističke organizacije opštine Alibunar, proteklog vikenda je na izletištu Devojačkog bunar održan peti po redu Sabor pčelara. Manifestacija, koja je pod pokroviteljstvom Opštine Alibunar, okupila je veliki broj izlagača pčelinjih proizvoda i prateće opreme za pčelarstvo iz naše opštine i širom Srbije.

Nastavi sa čitanjem

TRETIRANJE I PRSKANJE KOMARACA NA TERITORIJI OPŠTINE

Na teritoriji opštine Alibunar će se 30. juna i 01. jula 2017. godine (petak i subota) u večernjim časovima - od 19 časova, vršiti tretiranje i prskanje komaraca u svim građevinskim reonima naselja opštine kao i deo izletišta Devojački bunar. Prskanje komaraca će se vršiti i uz pojaseve prilaznih puteva ka svim naseljima.

Nastavi sa čitanjem

Baner Pecat 211x81