gore

  • Baner Optina Alibunar

Strane investicije u Vojvodini

Imajući u vidu značaj direktnih stranih ulaganja i pozitivan uticaj koji ona imaju na privredu određenog regiona/države, potrebno je stalno raditi na obezbeđivanju uslova potrebnih za privlačenje potencijalnih investitora i poboljšanju poslovnog okruženja za postojeće investitore.

Prisutni investitori su dragocen resurs koji dvostruko utiče na privredni sistem neke države. Kroz saradnju sa svim relevantnim institucijama datog ekonomskog sistema, postojeći investitori, oslanjajući se na svoje iskustvo u poslovanju, predlažu i nude rešenja i savete usmerene na poboljšanje poslovne klime. Pored toga, oni su značajno sredstvo promocije regiona/države, poslovne klime i tržišnog potencijala tog regiona/države.

Zbog svega toga, VIP obraća posebnu pažnju na trenutno prisutne investitore i njihove potrebe, zahteve i izazove sa kojima se susreću poslujući u Vojvodini. Održavanjem i pospešivanjem saradnje sa postojećim investitorima postajemo svesni svog poslovnog okruženja i potrebe da osavremenimo svoje poslovanje.

viplogo

 

 

Najznačajnije strane investicije u Vojvodini

 

 

 

Baner Pecat 211x81