gore

 • Slika1
 • slika 2
 • slika 3
 • 111baner Njiva 1600x1200
 • LETNJI DANI ALIBUNARA
 • DOBRIČKI DANI
 • OPŠTINI ALIBUNAR DODELJENA SREDSTVA ZA IZRADU PLANA DETALJNE REGULACIJE IZLETIŠTA
 • “IGRE BEZ GRANICA DELIBLATSKE PEŠČARE 2017.”
 • LETNJI DANI ALIBUNARA

  LETNJI DANI ALIBUNARA

  Preko dve decenije Alibunarčani proslavu Velike Gospojine tradicionalno obeležavaju manifestacijom „Letnji dani Alibunara“. U organizaciji Mesne zajednice i Centra za kulturu, a pod pokroviteljstvom opštine Alibunar, 15. avgusta, na letnjoj pozornici koncertom muzike, pesme i folklora otvoreni su ovogodišnji „Letnji dani Alibunara“.

  Више..

 • DOBRIČKI DANI

  DOBRIČKI DANI

  I ove godine vredni meštani Dobrice, naujdaljenijeg sela opštine Alibunar, obeležavaju svoju seosku slavu, u cilju očuvanja tradicije. U petak 11. avgusta 2017. godine, održana je „Pogačijada“, manifestacija koja je okupila vredne domaćice koje su se nadmetale u veštini pripremanja najlepših i najukusnijih pogača. NJihovo umeće i veštine možete videti u priloženim fotografijama, a ukus pogača koje su vredne i vešte domaćice pripremile za Pogačijadu, imali su prilike da probaju svi prisutni na manifestaciji.

  Више..

 • OPŠTINI ALIBUNAR DODELJENA SREDSTVA ZA IZRADU PLANA DETALJNE REGULACIJE IZLETIŠTA

  OPŠTINI ALIBUNAR DODELJENA SREDSTVA ZA IZRADU PLANA DETALJNE REGULACIJE IZLETIŠTA "DEVOJAČKI BUNAR"

  U cilju povećanja broja turista, a samim tim i prihoda od turizma, Skupština opštine Alibunar donela je Odluku o pristupanju izradi Plana detaljne regulacije za izletište "Devojački bunar". U skladu sa ovom odlukom, potpisan je Ugovor o dodeli novčanih sredstava radi sufinansiranja troškova izrade Plana, kojim je Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine dodelio Opštini Alibunar novčana sredstava u ukupnom iznosu od 700.000,00 dinara.

  Више..

 • “IGRE BEZ GRANICA DELIBLATSKE PEŠČARE 2017.”

  “IGRE BEZ GRANICA DELIBLATSKE PEŠČARE 2017.”

  U okviru atraktivnog izletišta „Devojački bunar“ na bazenu sa tremalnom vodom, u organizaciji Turističke organizacije opštine Alibunar i opštine Alibunar održane su pete po redu „Igre bez granica Deliblatske peščare 2017.“. Deset najboljih timova sastavljenih od mladih ljudi su i ovog leta imali priliku da odmere svoje snage i pokažu sposobnosti u okviru takmičenja, kroz zanimljive i zabavne igre u vodi koje je osmislio stručni tim sportista.

  Више..

ЛЕТЊИ ДАНИ АЛИБУНАРА

ЛЕТЊИ ДАНИ АЛИБУНАРА

ДОБРИЧКИ ДАНИ

ДОБРИЧКИ ДАНИ

ОПШТИНИ АЛИБУНАР ДОДЕЉЕНА СРЕДСТВА ЗА ИЗРАДУ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ИЗЛЕТИШТА

ОПШТИНИ АЛИБУНАР ДОДЕЉЕНА СРЕДСТВА ЗА ИЗРАДУ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ИЗЛЕТИШТА "ДЕВОЈАЧКИ БУНАР"

“ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА ДЕЛИБЛАТСКЕ ПЕШЧАРЕ 2017.”

“ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА ДЕЛИБЛАТСКЕ ПЕШЧАРЕ 2017.”

LETNJI DANI ALIBUNARA

letnji dani alibunara 2017Preko dve decenije Alibunarčani proslavu Velike Gospojine tradicionalno obeležavaju manifestacijom „Letnji dani Alibunara“.
U organizaciji Mesne zajednice i Centra za kulturu, a pod pokroviteljstvom opštine Alibunar, 15. avgusta, na letnjoj pozornici koncertom muzike, pesme i folklora otvoreni su ovogodišnji „Letnji dani Alibunara“. 

Nastavi sa čitanjem

ANKETA O ISTRAŽIVANJU STAVOVA UČESNIKA U SAOBRAĆAJU

saobracaj 660x330Poštovani,

Agencija za bezbednost saobraćaja realizuje istraživanje stavova učesnika u saobraćaju na nivou Republike Srbije za 2017. godinu. Ovim putem Vas pozivamo da uzmete aktivno učešće u pomenutom istraživanju, tako što ćete popuniti online anketu koja se nalazi na sledećem linku.

Anketa je potpuno anonimna.

Dobrički dani

pogačijadaI ove godine vredni meštani Dobrice, naujdaljenijeg sela opštine Alibunar, obeležavaju svoju seosku slavu, u cilju očuvanja tradicije. 
U petak 11. avgusta 2017. godine, održana je „Pogačijada“, manifestacija koja je okupila vredne domaćice koje su se nadmetale u veštini pripremanja najlepših i najukusnijih pogača. NJihovo umeće i veštine možete videti u priloženim fotografijama, a ukus pogača koje su vredne i vešte domaćice pripremile za Pogačijadu, imali su prilike da probaju svi prisutni na manifestaciji.

Nastavi sa čitanjem

OPŠTINI ALIBUNAR DODELJENA SREDSTVA ZA IZRADU PLANA DETALJNE REGULACIJE IZLETIŠTA "DEVOJAČKI BUNAR"

sredstva za izradu izletištaU cilju povećanja broja turista, a samim tim i prihoda od turizma, Skupština opštine Alibunar donela je Odluku o pristupanju izradi Plana detaljne regulacije za izletište "Devojački bunar". U skladu sa ovom odlukom, potpisan je Ugovor o dodeli novčanih sredstava radi sufinansiranja troškova izrade Plana, kojim je Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine dodelio Opštini Alibunar novčana sredstava u ukupnom iznosu od 700.000,00 dinara. 

Nastavi sa čitanjem

Сервисне информације

flajer