gore

 • slika 3
 • POLAGANJE TESTOVA ZA MALE MATURANTE
 • KROS RTS-A U ALIBUNARU
 • PRVA DEČIJA “PARADA BALONA OD SAPUNICE” U OPŠTINI ALIBUNAR
 • PRVI MAJ U DEVOJAČKOM BUNARU
 • POLAGANJE TESTOVA ZA MALE MATURANTE

  POLAGANJE TESTOVA ZA MALE MATURANTE

  Krajem prošlog meseca, u Srbiji je organizovan probni test za maturante koji se pripremaju za upisa u srednje škole. Upis pčinje procesom polaganja testova 18 i 19. juna. Širom Srbije, rezultati su slični i ukazuju da je neophodno da mali maturanti u periodu do zvaničnog polaganja ozbiljno prionu poslu, ukoliko žele da upišu srednju školu koju su planirali.

  Више..

 • KROS RTS-A U ALIBUNARU

  KROS RTS-A U ALIBUNARU

  28. godinu zaredom oraganuzuje se kros RTS “Kroz Srbiju” u kojoj istovremeno širom Srbije učestvuje 400 hiljada trkača školskog i predškolskog uzrasta. I ove godine opština Alibunar se priključila RTS-ovoj akciji koja promoviše zdrav život i sportsku aktivnost mališana.

  Више..

 • PRVA DEČIJA “PARADA BALONA OD SAPUNICE” U OPŠTINI ALIBUNAR

  PRVA DEČIJA “PARADA BALONA OD SAPUNICE” U OPŠTINI ALIBUNAR

  U vreme kada mobilni uređaji postaju “najbolji prijatelji” naše dece, a broj pratilaca na društvenim mrežama predstavlja iracionalni krug osoba sa kojim se “družimo”, u našoj opštini je iz osnovne škole “Prvi maj” proistekla divna ideja od strane učenika i njihovih nastavnika i učitelja.

  Више..

 • PRVI MAJ U DEVOJAČKOM BUNARU

  PRVI MAJ U DEVOJAČKOM BUNARU

  Devojački bunar, turistički biser opštine Alibunar, ali i same Deliblatske peščare, bio je u protekla dva praznična dana glavna destinacija za sve koji su u prirodi želeli da proslave 1. maj. Prelepo izletište, ušuškano u šumi na obroncima Deliblatske peščare, stopljeno sa prirodom koja odiše smirenošću i spokojem, u protekla dva dana su posetili mnogobrojni gosti, a prema proceni predstavnika Turističke organizacije opštine Alibunar i ove godine Devojački bunar je bila jedna od najposećenijih destinacija u Srbiji tokom proslave Praznika rada.

  Више..

ПОЛАГАЊЕ ТЕСТОВА ЗА МАЛЕ МАТУРАНТЕ

ПОЛАГАЊЕ ТЕСТОВА ЗА МАЛЕ МАТУРАНТЕ

КРОС РТС-А У АЛИБУНАРУ

КРОС РТС-А У АЛИБУНАРУ

ПРВА ДЕЧИЈА “ПАРАДА БАЛОНА ОД САПУНИЦЕ” У ОПШТИНИ АЛИБУНАР

ПРВА ДЕЧИЈА “ПАРАДА БАЛОНА ОД САПУНИЦЕ” У ОПШТИНИ АЛИБУНАР

ПРВИ МАЈ У ДЕВОЈАЧКОМ БУНАРУ

ПРВИ МАЈ У ДЕВОЈАЧКОМ БУНАРУ

POLAGANJE TESTOVA ZA MALE MATURANTE

DSCN5303 1600x1200Krajem prošlog meseca, u Srbiji je organizovan probni test za maturante koji se pripremaju za upisa u srednje škole. Upis pčinje procesom polaganja testova 18 i 19. juna. Širom Srbije, rezultati su slični i ukazuju da je neophodno da mali maturanti u periodu do zvaničnog polaganja ozbiljno prionu poslu, ukoliko žele da upišu srednju školu koju su planirali.

Nastavi sa čitanjem

KROS RTS-a U ALIBUNARU

kros rts28. godinu zaredom oraganuzuje se kros RTS “Kroz Srbiju” u kojoj istovremeno širom Srbije učestvuje 400 hiljada trkača školskog i predškolskog uzrasta. I ove godine opština Alibunar se priključila RTS-ovoj akciji koja promoviše zdrav život i sportsku aktivnost mališana.

Nastavi sa čitanjem

OPŠTINA ALIBUNAR RASPISALA JAVNI KONKURS ZA INFORMISANJE

alibunar grbOpštinsko veće je na današnjoj sednici raspisalo Javni konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Alibunar u 2018. godini. Konkurs se raspisuje radi sufinansiranja proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja koji doprinose istinitom, nepristrasnom, pravovremenom i potpunom informisanju svih građana opštine Alibunar; zaštiti i razvoju ljudskih prava i demokratije; podizanju kvaliteta informisanja osoba sa invaliditetom i pripadnika nacionalnih manjina; unapređivanju pravne i socijalne države; slobodnom razvoju ličnosti i zaštiti dece i razvoju kulturnog i umetničkog stvaralaštva; razvoju obrazovanja, uključujući i medijsku pismenost kao deo obrazovnog sistema; razvoju nauke, sporta i fizičke kulture; zaštiti životne sredine i zdravlja ljudi; unapređivanju medijskog i novinarskog profesionalizma i ostalih medijskih sadržaja koji doprinose zadovoljavanju potreba građana opštine Alibunar za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života, bez diskriminacije.

Nastavi sa čitanjem

Сервисне информације

 • Општина Алибунар неће радити за Ускршње празнике
  Обавештење

  Општина Алибунар неће радити за Ускршње празнике

  Обавештавамо грађане општине Алибунар да услед Ускршњих празника, Локална самоуправа неће радити у петак 06. априла и у понедељак 09. априла 2018. године. Први радни дан после празника је уторак 10. апрлил.
  06. и 09. април

flajer