gore

  • Baner Optina Alibunar

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У АЛИБУНАРУ

NaslovnaУ среду 24. априла 2019. године у Алибунару је у организацији Националне службе за запошљавање и Општине Алибунар одржан Сајам запошљавања.

Настави са читањем

Одлука о додели уговора за набавку канцеларијског материјала (по партијама)

Преузимање докумената везана за одлуку о додели уговора за набавку канцеларијског материјала

Настави са читањем

УСКОРО ПРЕЧИСТАЧ ВОДЕ У НИКОЛИНЦИМА

opstina alibunar111Председник општине Алибунар Душан Дакић потписао је јуче 22. априла 2019. године, Уговор о коришћењу средстава из Буџетског фонда за програм локалне самоуправе са Министарством државне управе и локалне самоуправе РС, чиме ће се финансирати пројекат намењен трајном решењу проблема пијаће воде у Николинцима.

Настави са читањем

ИЗВЕШТАЈ СА 85. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

85 Осамдесет пета седница Општинског већа Општине Алибунар одржана је у понедељак 22. априла 2019. године, у згради Општине Алибунар, Трг слободе 4 (мала сала). Седницом је председавао председник Општине Алибунар господин Душан Дакић. На овој седници Општинско веће донело је следеће одлуке:

Настави са читањем

Позив и конкурсна документација за набавку посуда за одлагање отпада на јавним површинама и рециклажног отпада у јанвим установама

Преузимање докумената везана за набавку посуда за одлагање отпада на јавним површинама и рециклажног отпада у јанвим установама

Настави са читањем

У П О З О Р Е Њ Е

Подсећају се и упозоравају грађани општине Алибунар да је Законом о заштити од пожара строго забрањено спаљивање стрних усева, смећа и биљних остатака на отвореном простору.

Настави са читањем

Позив и конкурсна документација за извођење радова на рехабилитацији улица у насељеним местима општине Алибунар

Преузимање докумената везана за извођење радова на рехабилитацији улица у насељеним местима општине Алибунар

Настави са читањем

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПОВОДОМ САЈМА ЗАПОШЉАВАЊА У АЛИБУНАРУ

naslovna11

На данашњој конференцији за медије директор Националне службе за запошљавање филијале Панчево Ђорђе Лукач и помоћник председника општине и председник Локалног савета за запошљавање општине Алибунар Оливер Филиповић најавили су Сајам запошљавања који ће се одржати у среду 24. априла 2019. године на платоу испред СО Алибунар на Тргу слободе 16 од 11-13 часова, у организацији Националне службе за запошљавање и Општине Алибунар.

Настави са читањем

ДАМИР ПРАЊКОВИЋ НАЈБОЉИ ОД НАЈБОЉИХ

naslovna 7У четвртак 11. априла 2019. године, седамнаестогодишњи Дамир Прањковић из Алибунара, одржао је солистички концерт на тамбури (Е-прим) у Галерији Српске академије наука и уметности у Београду. Прилику за представљање у највишој научној и друштвеној институцији у земљи добио је захваљујући невероватном таленту, преданом раду и запаженим успесима које ниже већ неколико година за редом.

Настави са читањем

УСКРШЊИ БАЗАР У АЛИБУНАРУ

naslovnaУдружења жена из општине Алибунар уз подршку локалне самоуправе, приредила су у уторак и среду 16. и 17. априла 2019. године у холу СО Алибунар „Ускршњи базар“ хуманитарног карактера.  

Настави са читањем

Baner Pecat 211x81