gore

  • Baner Optina Alibunar

ЕУ ЗА ТЕБЕ

Banner Obrazovanje je vazno 1

Поштовани/не,

 

Упркос тешкој епидемиолошкој ситуацији у земљи изазваној пандемијом ЦОВИД-19, бавештавамо Вас да је СУПЕР пројекат укључен у активности националне кампање о подршци ЕУ сектору образовања у Србији под слоганом ОБРАЗОВАЊЕ ЈЕ ВАЖНО. Кампању је покренула Делегације Европске уније у Србији. Wеб сајт кампање је www.euzatebe.rs/obrazovanje

 

Предшколске установе из ваших локалних самоуправа већ су почеле да достављају групне дечије радове, цртеже, видео записе и на тај начин учествују у промоцији предшколског васпитања и образовања, што је део наших заједничких активности на промоцији, у вашој локалној заједници и шире.

 

С обзиром на епидемиолошку ситуацију у земљи, на жалост, није могуће одржавање догађаја и посета, те је читава кампања окренута ка онлине активностима.

Циљ ове промотивне и медијске кампање је да се јавност у Србији информише о унапређењима у сектору образовања која су резултат значајних улагања ЕУ у претходних 15 година. Кампањом ће бити истакнута бесповратна финансијска подршка ЕУ у претходним, садашњим и будућим активностима усмереним на модернизацију образовног система.

 

Активности у кампањи биће реализоване у сарадњи са Министарством просвете, науке и ехнолошког развоја [2], као и са другим релевантним институцијама и партнерима.

У прилогу вам достављамо wеб банер кампање кога можете да поставите на wеб сајт ваше локалне самоуправе и тиме подржите промоцијупредшколства у вашој средини.

Надамо се да ћемо се ускоро видети у бољим условима за све нас.

 

Срдачан поздрав,

СУПЕР тим

 

Support to Preschool Education System Reform
 Project funded by the European Union
 Dr Milutina Ivkovića St.4
11000 Belgrade, Serbia
 super@particip.com

 http://super.euzatebe.rs

Links:
------
[1] http://www.euzatebe.rs/obrazovanje

[2] http://www.mpn.gov.rs/

Ознаке: opština alibunar, eu za tebe, super projekat, ministarstvo prosvete, opšta alibunar

Baner Pecat 211x81