gore

  • Baner Optina Alibunar

Апел грађанима у циљу очувања капацитета Дома здравља

Због свакодневног повећања броја оболелих на територији општине Алибунар и све већег притиска на здравствени систем, локална самоуправа предузима све како би помогла Дому здравља „Алибунар“ да пружа адекватну здравствену заштиту свим грађанима општине Алибунар.

Трудимо се да побољшамо услове рада у овој установи кроз финансирање набавке опреме, зарада одређеног броја запослених и на све друге начине, рекла је председница Општине Алибунар Зорана Братић.
У посети Ковид амбуланти Дома здравља, председница општине је исказала неизмерну захвалност свим запосленима у Ковид амбуланти за њихов допринос очувању здравља становништва општине Алибунар који и у овим најтежим ситуацијама брину о нашим суграђанима.

Локална самоуправа свакодневно ради на побољшању услова рада првенствено здравствених радника, обезбеђује ручак за запослене у Цовид амбуланти, а наћи ће и друге начине да искаже захвалност нашим херојима у борби против епидемије.

Председница општине Алибунар Зорана Братић и директорка Дома здравља “Алибунар” др Динка Кожокар Даждеа обишле су поједине институције и угоститељске објекте, делиле маске суграђанима и апеловале на све да се поштују мере заштите у борби против коронавируса.

Apel gradjanima

Ознаке: covid 19, apel građanima, covid ambulanta

Baner Pecat 211x81