gore

  • Baner Optina Alibunar

СЈАЈНИ РЕЗУЛТАТИ УЧЕНИКА НА „СПОРТСКИМ ИГРАМА МЛАДИХ“

naslovna SIMНа „Спортским играма младих“ које су се 26. маја 2019. године одржале у Банатском Новом Селу, у јакој конкуренцији веома успешно представили су се ученици ОШ „Душан Јерковић“ из Банатског Карловца и ученици ОШ „2. октобар“ из Николинаца, освојивши у више категорија неко од прва три места, а освојеним првим местима пласирали су се на државно финале у Београду.

 

Најмлађи ученици ОШ „Душан Јерковић“ из Банатског Карловца, које су предводиле учитељице Снежана Радовановић и Александра Лазић, надметали су се у шаху где је Дамјан Поповић ученик првог разреда освојио треће место, а Страхиња Поповић ученик четвртог разреда, друго место.

У промотивној трци на 60 метара, веома добар пласман заузели су Уна Росић друго место, Лана Лапчевић прво место, Милош Јовановић прво место – сви из Банатског Карловца, и Милош Ковач из Добрице, прво место.

Дечаци ученици осмог разреда ОШ „Душан Јерковић“, које се предводила Маја Живковић, заузели су треће место у „Уличном баскету“, док су у истој категорији девојчице предвођене Аницом Тешић освојиле прво место и пласирале се на државно финале у Београду.

У категорији фудбала, дечаци седмог и осмог разреда исте школе, које је такође водила Маја Живковић, освојили су прво место и они ће се надметати на државном такмичењу 22. јула ове године у Београду.

Када је о стоном тенису реч, у овој категорији традиционално деца из Николинаца заузимају добре пласмане па је тако било и овај пут. Прво место у стоном тенису за ОШ „2. октобар“ из Николинаца освојили су Туркоње Алесиа, Пинку Марина и Гибан Мариус, са наставником Смољан Ливиусом, и тиме се такође пласирали на државно финале.

Заиста сјајни резултати деце и наставника на такмичењу у „Спортским играма младих“, којима честитамо и желимо пуно среће и успеха на предстојећем такмичењу у Београду!

Baner Pecat 211x81