gore

  • Baner Optina Alibunar

50 ГОДИНА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ У БАНАТСКОМ КАРЛОВЦУ

50godSkolBk 3У среду 28. новембра 2018. године Основна школа „Душан Јерковић“ из Банатског Карловца прославила је 50 година свог постојања.

У препуној сали Дома културе, ђаци и наставници приредили су незабораван и богат програм којим су се представили публици поводом свог јубилеја. Учитељи и деца, на челу са учитељицом Албином Вукајловић, заиста су се потрудили да разноликошћу програма, који је обухватио плес, глуму, рецитале, песму и музику, предивним костимима, увежбаношћу кореографија и текста, представе своју школу на најбољи начин, и несумњиво у томе успели. За фантастичну сценографију заслужан је Радиша Вукајловић, док је за музичко-техничку подршку био задужен Ђорђе Јездимировић.

Свечаност је отворио директор школе Душан Богдановић, који се захвалио колективу, родитељима, деци и општини Алибунар на подршци и сарадњи и пожелео свима угодно вече. 50godSkoBk 2Затим су нас ученици подсетили ко је био Душан Јерковић, након чега су се низале праве уметничке тачке. Публика је помно пратила програм охрабрујући малишане честим аплаузима.

Честитамо основној школи у Банатском Карловцу на јубилеју, уз захвалност свим досадашњим колективима на пожртвованом раду, васпитавању и образовању наше деце и желимо им пуно успеха у будућем раду.

Ознаке: opština alibunar, opštinsko veće alibunar, Banatski Karlovac, osnovna škola, 50 godina, Dušan Jerković, Osnovna škola Dušan Jerković

Baner Pecat 211x81