gore

  • Baner Optina Alibunar

ИЗВЕШТАЈ СА 74. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

74. većeСедамдесет четврта седница Општинског већа Општине Алибунар одржана је у понедељак 26. новембра 2018. године, у згради Општине Алибунар, Трг слободе 4 (мала сала). Седницом је председавао председник Општине Алибунар господин Душан Дакић.


На овој седници Општинско веће донело је следеће одлуке:


1. Општинско веће општине Алибунар утврдило је Решење о давању сагласности на Одлуку о измени и допуни Плана јавних набавки општине Алибунар за 2018. годину којом се планира набавка рачунарске опреме и софтвера за потребе органа општине Алибунар.
2. Општинско веће општине Алибунар утврдило је Решење о образовању Стручне комисије за оцену пројеката поднетих на поновљени конкурс Општине Алибунар за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији општине Алибунар у 2018. години, на основу Закона о јавном информисању и медијима. Задатак Стручне комисије је да оцени пројекте поднете на Конкурс према критеријумима утврђеним поновљеним Јавним конкурсом за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији општине Алибунар у 2018. години и да предложи Општинском већу општине Алибунар доношење одлуке о расподели преосталих средстава.
3. Општинско веће општине Алибунар утврдило је План редовног одржавања општинских путева, улица и паркинг површина на територији општине Алибунар у зимском периоду 2018/2019. године које је израдило Јавно комунално предузеће „Универзал“ из Алибунара а на који је своје позитивно мишљење дао Савет за безбедност саобраћаја на путевима општине Алибунар. План подразумева чишћење снега и леда у циљу одржавања проходности саобраћајних површина које су од значаја за функционисање локалне заједнице у зимском периоду, а то су саобраћајнице, паркинг површине и саобраћајно-колски прилази по утврђеним приоритетима.
4. Општинско веће општине Алибунар разматрало је и појединачна питања и предлоге грађана.

Baner Pecat 211x81