gore

  • Baner Optina Alibunar

ИЗВЕШТАЈ СА 49. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

DSCN3091 1600x1200Седница којом је председавао заменик председника општине Бошко Тијанић је одржана 27. децембра 2017. године у згради општине Алибунар, Трг слободе бр.4.

 

 

1) Донето је Решење о утврђивању износа месечног ануитета материјалне помоћи студентима са територије општине Алибунар за период октобар-децембар 2017. године

Општинско веће утврдило износ месечног ануитета материјалне помоћи студентима са територије општине Алибунар који се школују на високообразовним установама, за период октобар - децембар 2017. године у нето износу од 4.000,00 динара месечно за сва лица за која је утврђено да имају право на овај вид помоћи.

 

2) Прихваћен је Предлог текста Уговора о годишњој чланарини у Регионалној развојној агенцији „Јужни Банат“

Општинско веће општине Алибунар прихватило је Предлог текста Уговора о годишњој чланарини у Регионалној развојној агенцији ''Јужни Банат'' д.о.о. Панчево, који ће закључити: Регионална развојна агенција ''Јужни Банат'' д.о.о. Панчево, град Панчево, град Вршац, Општина Ковин, Општина Ковачица, Општина Алибунар, Општина Бела Црква, Општина Пландиште, Општина Опово, Грађевинско предузеће ''FINNET-inzenjering'' д.о.о. Панчево и ''HITEAM'' д.о.о. за услуге Вршац, а којим се уређује питање начина обезбеђивања средстава за рад и пословање Регионалне развојне агенције ''Јужни Банат'' д.о.о. Панчево, и то: износ чланарине сваког појединачног члана Агенције, динамика плаћања износа чланарине и друга питања из ове области, а све за период 2018. године.

 

3) Општинско веће седницу је завршило разматрањем појединачних предлога

 

Baner Pecat 211x81