gore

  • slika 3

У НОВОМ КОЗЈАКУ ПРВИ ПУТ ОРГАНИЗОВАНА ПРЕДСТАВА ЗА ДЕЦУ

Бесплатна представа за децу „ Миа и ја “  
 
 
kozjak 1У оквиру обележавања Дечије октобарске недеље, у среду 04. октобра, Центар за културу општине Алибунар, под покровитељством Општине Алибунар, организовао је извођење дечије представе „Миа и ја“  у Локвама, Новом Козјаку и Добрици. 
Дечија недеља је право време да се подсетимо дечијих потреба и права,  а ово јединствено искуство за најмлађе поред забаве и игре  представља прилику за рану едукацију деце и њихово увођење у свет културе. 
Београдско позориште „Алегретто“ извело је представу по мотивима истоименог цртаног филма, а деца су имала прилику да интерактивно учествују у представи и тиме стекну јаснију слику представе. Осмех на лицима, неописива срећа и игра донели су заједничко задовољство деци и наставницима, а глумци су били одушевљени реакцијом публике.
 
kozjak 4
 
Представе за децу до сада нису биле честа појава у нашој општини, а занимљивост је да су деца у Новом Козјаку први пут имали прилику да уживо погледају неку представу, па су поред деце и родитељи били одушевљени.  
„Вратила сам се у детињство и веома сам срећна што су наша деца имала прилику да погледају ову фантастичну представу, а моја жеља да деца имају овакву прилику је испуњена“ , одушевљено је рекла РозалијаЂаков из Новог Козјака, мајка једног од малишана који су присуствовали извођењу. 
 
kozjak 2
 
kozjak 3
 
 
 
 
 
 
fShare
132