gore

  • Baner Optina Alibunar
  • Насловна
  • Новости
  • АЛИБУНАР МЕЂУ 4 ОПШТИНЕ У ВОЈВОДИНИ КОЈЕ СУ ОБЕЗБЕДИЛЕ БЕСПЛАТАН ПРЕВОЗ ЗА СВЕ УЧЕНИКЕ И СТУДЕНТЕ СА СВОЈЕ ТЕРИТОРИЈЕ

АЛИБУНАР МЕЂУ 4 ОПШТИНЕ У ВОЈВОДИНИ КОЈЕ СУ ОБЕЗБЕДИЛЕ БЕСПЛАТАН ПРЕВОЗ ЗА СВЕ УЧЕНИКЕ И СТУДЕНТЕ СА СВОЈЕ ТЕРИТОРИЈЕ

Општина Алибунар је и ове школске године обезбедила средства за бесплатан превоз ученика и студената са своје територије. По посебно одобреном захтеву председника Општине Алибунар, Предрага Белића, као једна од 4 општине на територији Војводине, на овај начин је пружена подршку образовању и доказана посвећеност решавању проблема наших суграђана. Овом одлуком заштићен је буџет свих родитеља ученика основних, средњих школа и студената, као и других лица који имају права на бесплатан превоз.
 
Према достављеним подацима до 20. септембра служба задужена за издавање месечних карата ЈАТП Алибунар, за месец септембар је издала:
 
-500 карата за ученике основних и средњих школа и
-50 карата за студенте.
 
Аутобуским линијама покривено је свих 11 насељених места, а аутобуси ЈАТП Алибунар бесплатно превозе средњошколце и студенте до Вршца и Панчева.
Ред вожње је прилагођен ученицима и студентима, те је ове године направљен у сарадњи са школама. Квалитетном и детаљном анализом распореда школских смена и часова, створени су одлични услови за безбрижно путовање на задовољство најмлађих путника и њихових родитеља.
 
ЈАТП Алибунар тренутно располаже са 8 аутобуса, једним минибусем и једним комбијем. Врши се надзор и редовно се води рачуна о техничкој исправности постојећег возног парка. До краја године, на темељу одличне сарадње Општине и страних партнера, очекује се проширење возног парка донацијом још 2 аутобуса.
 
Ред вожње
 
АКТУЕЛНИ РЕД ВОЖЊЕ У „ЈАВНОМ АУТОТРАНСПОРТНОМ ПРЕДУЗЕЋУ АЛИБУНАР“ АЛИБУНАР
 
red voznje 2017
 
 
 

Baner Pecat 211x81