gore

  • slika 3

“ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА ДЕЛИБЛАТСКЕ ПЕШЧАРЕ 2017.”

igre bez granica 2017У оквиру атрактивног излетишта „Девојачки бунар“ на базену са тремалном водом, у организацији Туристичке организације општине Алибунар и општине Алибунар одржане су пете по реду „Игре без граница Делиблатске пешчаре 2017.“. Десет најбољих тимова састављених од младих људи су и овог лета имали прилику да одмере своје снаге и покажу способности у оквиру такмичења, кроз занимљиве и забавне игре у води које је осмислио стручни тим спортиста.
На базену окруженом боровом шумом, у прелепом природном амбијенту, где ни температура од преко 40C није могла да поквари забаву, такмичило се 10 најбоље рангираних тимова. Екипе које су бројале 5 чланова (2 девојке и 3 мушкарца), а своје умеће и вештину у води су показали у играма попут “штафете са лоптом”, “кошарци у води”, “слепо пливање”, “сплаварање на душеку”... 
Жири састављен од спортских судија пратио је и оцењивао ток такмичења, а као најбољи су се показали „СОКОЛОВИ“ из Банатског Карловца, на челу са капитеном Владом Ивановићем. Друго место је освојио тим „БЕЛИ БАГЕР“, а треће досдашњи, вишеструки победници досадашњих Игара, „КУНГ ФУ ПАНДА“, сви из Банатског Карловца. Најбољи такмичари су награђени вредносним ваучерима и поклонима спонзора Nissan и Бамби. 
Награде им је уручио господин Предраг Белић, председник општине Алибунар, који је том приликом истакао да је циљ општине управо да подржи здрав развој младих кроз спортске активности, као и да поспеши њихов однос са природним богатсвом Делиблатске пешчаре. 
 
 
fShare
2