gore

  • Baner Optina Alibunar

Одржана 5. седница Скупштине општине Алибунар

DSCN2739 CopyНа 5. седници Скупштине општине Алибунар, која је одржана у четвртак, 22. aвгуста, донета је Одлука о грађевинском земљишту, на предлог Општинског већа. Овом одлуком се уређују услови, поступак и начин отуђења и давања у закуп неизграђеног и изграђеног грађевинског земљишта у јавној својини Општине Алибунар и других решења која се доносе на основу ове одлуке.

Такође, Донета је и Одлука о давању сагласности на инвестирање и извођење радова на непокретној имовини у својини општине Алибунар којом се даје сагласност инвеститору комплекса Ветроелектране Алибунар 1WindVision Windfarm A“ и комлекса „Ветроелектране Алибунар 2“WindVision Windfarm „ доо Алибунар. Одлуком о промени пословног имена, Јавно предузеће „Дирекција за изградњу и уређење општине Алибунар“ добија назив Јавно предузеће за путеве и изградњу „Инжењеринг општине Алибунар“.

Ради усклађивања са Законом о јавним предузећима, донете су и одлуке о промени оснивачких аката јавних предузећа чији је оснивач Општина Алибунар, међу којима су ЈКП „Универзал“ Алибунар, Јавног аутотранспортног предузећа „Алибунар“ и ЈП за путеве и изградњу „Инжењеринг општине Алибунар“.  

 

DSCN2742 Copy

 

DSCN2756 Copy

Baner Pecat 211x81