gore

  • Baner Optina Alibunar

Jaвни оглас за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са oружјем и кандидата за слушаоце курса за резервне официре Војске Србије

Преузимање докумената везана за

 

 пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са oружјем и кандидата за слушаоце курса за резервне официре Војске Србије

 

 

ИНФОРМАЦИЈА ПОВОДОМ ПОЗИВАЊА ЛИЦА РЕЗЕРВНОГ САСТАВА /ЛРС/

 

У СКЛОПУ РЕАЛИЗАЦИЈЕ РЕДОВНИХ ЗАДАТАКА ЦЕНТАР МО ЗА ЛОКАЛНУ САМОУПРАВУ ПАНЧЕВО У НАРЕДНОМ ПЕРИОДУ ИЗВРШИЋЕ ПОЗИВАЊЕ ЛРС КОЈА НИСУ СЛУЖИЛА ВОЈНИ РОК А ИМАЈУ ИЗМЕЂУ 30 И 35 ГОДИНА ЖИВОТА РАДИ ОЦЕНЕ ЗДРАВСТВЕНЕ СПОСОБНОСТИ ЗА СЛУЖБУ У РЕЗЕРВНОМ САСТАВУ. ИСТОВРЕМЕНО БИЋЕ ИЗВРШЕНО ПОЗИВАЊЕ ЛРС КОЈА ИМАЈУ ИЗМЕЂУ 30 И 35 ГОДИНА ЖИВОТА И КОЈА СУ ОЦЕЊЕНА ДА СУ СПОСОБНА ЗА ВОЈНУ СЛУЖБУ, РАДИ УПУТА НА ОСНОВНУ ОБУКУ. ОБУКА ЛИЦА ЛРС ЋЕ СЕ РЕАЛИЗОВАТУ У 1.ЦЕНТРУ ЗА ОБУКУ У СОМБОРУ У ПЕРИОДУ ОД 13.-31.05.2019.ГОДИНЕ.

ПЛАНИРАНА ПОЗИВАЊА СЕ РЕАЛИЗУЈУ НА ОСНОВУ ОДРЕДБИ ЧЛАНА 79а.СТАВ 2, ТАЧКА 1 ЗАКОНА О ВРМО КОЈЕ СЕ ОДНОСЕ НА ПРИПРЕМУ ГРАЂАНА ЗА ОДБРАНУ ЗЕМЉЕ.

За све информације обратити се у Центру МО Панчево ул. Милоша Обреновића бр.1 или на број телефона 013/319-759; 013/326-165.

 

 

Трећи јавни позив за откуп кукуруза рода 2018 са пољопривредног земљишта у државној својини

Преузимање докумената везана за

Настави са читањем

ОБЕЛЕЖЕНО ДВАДЕСЕТ ГОДИНА ОД НАТО БОМБАРДОВАЊА

naslovnaNATOУ недељу 24. марта 2019. године, у организацији Иницијативног одбора Удружења ратних добровољаца 1912-1918. године, њихових потомака и поштовалаца и Месне заједнице Владимировац, у Владимировцу је обележено сећање на страдале жртве НАТО бомбардовања које је почело пре тачно двадесет година, као и на ратне добровољце балканских ратова и Првог светског рата.

Настави са читањем

БАЛЕТСКА ШКОЛА ИЗ АЛИБУНАРА НИЖЕ УСПЕХЕ

IMG 39503ba48f964af3817cb1018c69d2b4 VТалентовани ученици балетске школе у Алибунару настављају да нижу успехе. На балетском такмичењу „Класичан и модеран балет“ у Панчеву 17. марта 2019. године, ученици четвртог разреда Основне балетске школе „Димитрије Парлић“ издвојеног одељења у Алибунару, освојили су специјалну награду, и неколико првих и других награда у различитим категоријама, и то:

Настави са читањем

ВЛАДИМИР БАТЕЗ ПОСЕТИО ОПШТИНУ АЛИБУНАР

naslovnaBatezУ четвртак 21. марта 2019. године, покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, посетио је школске и спортске објекте на територији општине Алибунар са циљем санације спортске инфраструктуре и развоја спорта на овом подручју у будућем периоду.

Настави са читањем

Позив за пондошење понуда и конкурсну документацију за превоз деце са потребим потребама

Преузимање докумената везана за превоз деце са посебним потребама

 

Настави са читањем

Одлука о додели уговора за дератизацију, сузбијања комараца и крпеља на територији општине Алибунар

Преузимање докумената везана за одлуку о додели уговора за дератизацију, сузбијања комараца и крпеља на територији општине Алибунар

Настави са читањем

Позив за подношење понуда и конкурсну документацију за одржавање путничких возила општине Алибунар

Преузимање докумената везана за јавну набавку мале вредности – Набавка услуга – одржавање путничких возила општине Алибунар

Настави са читањем

ИЗВЕШТАЈ СА 28. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

naslovnaДвадесет осма седница Скупштине општине Алибунар одржана је у четвртак 14. марта 2018. године у Великој сали Скупштине општине Алибунар, Трг слободе 15, Алибунар. Седницом је председавао председник Скупштине општине Алибунар Неђељко Коњокрад.

На овој седници Скупштина општине Алибунар донела је следеће одлуке:

Настави са читањем

Одлуку о додели уговора за рачунарску опрему за потребе опремања канцеларије за младе

Преузимање докумената везана за одлуку о додели уговора за рачунарску опрему за потребе опремања канцеларије за младе

 

Настави са читањем

Baner Pecat 211x81