PREDSEDNIK OPŠTINE ALIBUNAR GOSPODIN DUŠAN DAKIĆ SA DELEGACIJOM OSNOVNE ŠKOLE „2. OKTOBAR“ NIKOLINCI NA SVEČANOM PRIJEMU U PREDSEDNIČKOJ PALATI „COTROCENI“ U REPUBLICI RUMUNIJI

IMG f1e82bf567018bf0e5e7eed0aef68312 VPredsednik opštine Alibunar Dušan Dakić sa predstavnicima osnovne škole „ 2 oktobar“ Nikolinci učestvovao je na svečanosti dana 30. Avgusta 2018.godine koju je u predsedničkoj palati „Cotroceni“ organizovao predsednik Republike Rumunije gospodin Klaus Werner Iohannis. Inače na ovoj svečanoj manifestaciji osnovnoj školi „ 2 oktobar“ u Nikolincima za posebne zasluge u očuvanju identiteta, kulture i promovisanju rumunskog jezika predsednik Republike Rumunije dodelio je Orden za kulturne zasluge u kategoriji „ Kulturna nacionalna baština“.

Ovom prilikom predsednik opštine Alibunar Dušan Dakić i direktorka osnovne škole „ 2 oktobar“ Nikolinci gospođa Marioara Đurić zahvalili su se predsedniku Republike Rumunije na dodeljenom priznanju za posebne zasluge u promovisanju kulturnih vrednosti i obrazovanja na rumunskom jeziku. 

Штампа Ел. пошта

Baner Pecat 211x81