ПРВА ДЕЧИЈА “ПАРАДА БАЛОНА ОД САПУНИЦЕ” У ОПШТИНИ АЛИБУНАР

parada balona od sapunice2U vreme kada mobilni uređaji postaju “najbolji prijatelji” naše dece, a broj pratilaca na društvenim mrežama predstavlja iracionalni krug osoba sa kojim se “družimo”, u našoj opštini je iz osnovne škole “Prvi maj” proistekla divna ideja od strane učenika i njihovih nastavnika i učitelja.

Prva “Parada balona od sapunice” danas je prodefilovala kroz seoski park u Vladimirovcu. Mališani, učenici mlađih razreda osnovne škole “Prvi maj”, zajedno su sa svojim učiteljima starijima pokazali koliko im je druženje i zajednički trenuci obojeni smehom i dečijom igrom bitni tokom odrastanja. Ovo druženje je imalo za cilj da pruži inspiraciju i sreću, umnožavajući radost među decom i odraslima koji su se tu našli. Deca su ponela svoje ručno napravljene zviždaljke, a sapunica, specijalno pripremljena za pravljenje balona, je unela dodatnu veselu notu mališanima tokom ovog druženja.

 

parada balona od sapunice1 1600x1200

 

"Ovo zanimljivo druženje koje smo inicirali, ispunilo je očekivanja naše dece i nas, njihovih učitelja. Više od sat vremena u veseloj, prijatnoj i opuštenoj atmosferi deca su se maksimalno družila, a to je ono što u današnje vreme nedostaje svakom od njih, što mi kao nastavnici odlično svakodnevno uočavamo", rekao je učitelj Ivo Torbica, jedan od organizatora ovog druženja.

 

parada balona od sapunice4 1600x1200

 

Sudeći po osmesima i raspoloženju koje je ovo druženje donelo, stičemo utisak da će se pretvoriti u novu tradiciju u opštini Alibunar, a inicijatori ideje najavljuju da će na sledeće druženje pozvati mališane i iz ostalih osnovnih škola širom naše opštine, ali i šire, jer je jedini za učešće uslov dobra zviždaljka, veselo raspoloženje i dečija radost.

Штампа Ел. пошта

Baner Pecat 211x81