IZVEŠTAJ SA 49. SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE ALIBUNAR

DSCN3091 1600x1200Sednica kojom je predsedavao zamenik predsednika opštine Boško Tijanić je održana 27. decembra 2017. godine u zgradi opštine Alibunar, Trg slobode br.4.

 

 

1) Doneto je Rešenje o utvrđivanju iznosa mesečnog anuiteta materijalne pomoći studentima sa teritorije opštine Alibunar za period oktobar-decembar 2017. godine

Opštinsko veće utvrdilo iznos mesečnog anuiteta materijalne pomoći studentima sa teritorije opštine Alibunar koji se školuju na visokoobrazovnim ustanovama, za period oktobar - decembar 2017. godine u neto iznosu od 4.000,00 dinara mesečno za sva lica za koja je utvrđeno da imaju pravo na ovaj vid pomoći.

 

2) Prihvaćen je Predlog teksta Ugovora o godišnjoj članarini u Regionalnoj razvojnoj agenciji „Južni Banat“

Opštinsko veće opštine Alibunar prihvatilo je Predlog teksta Ugovora o godišnjoj članarini u Regionalnoj razvojnoj agenciji ''Južni Banat'' d.o.o. Pančevo, koji će zaključiti: Regionalna razvojna agencija ''Južni Banat'' d.o.o. Pančevo, grad Pančevo, grad Vršac, Opština Kovin, Opština Kovačica, Opština Alibunar, Opština Bela Crkva, Opština Plandište, Opština Opovo, Građevinsko preduzeće ''FINNET-inzenjering'' d.o.o. Pančevo i ''HITEAM'' d.o.o. za usluge Vršac, a kojim se uređuje pitanje načina obezbeđivanja sredstava za rad i poslovanje Regionalne razvojne agencije ''Južni Banat'' d.o.o. Pančevo, i to: iznos članarine svakog pojedinačnog člana Agencije, dinamika plaćanja iznosa članarine i druga pitanja iz ove oblasti, a sve za period 2018. godine.

 

3) Opštinsko veće sednicu je završilo razmatranjem pojedinačnih predloga

 

Штампа Ел. пошта

Baner Pecat 211x81