BESPLATNI ČASOVI ENGLESKOG JEZIKA ZA DECU IZ ALIBUNARA

besplatan engleski 1600x1200Vođeni idejom da sva deca zaslužuju jednake šanse za učenje i razvoj, većnik za obrazovanje Opštine Alibunar, Adrijana Sfera pokrenula je inicijativu, a uz maksimalnu podršku predsednika Opštine Predraga Belića, obezbeđeni su uslovi za održavalje besplatnih časova engleskog jezika za decu uzrasta od petog do osmog razreda. 
Predavač Jelena Čorlija, profesorka engleskog jezika, držaće besplatne časove tokom cele školske godine i to dva puta nedeljno (utorkom i petkom) u prostorijama male sale Skupštine opštine Alibunar. Pored besplatnih časova za, trenutno, 25 polaznika, obezbeđeni su i besplatni udžbenici za potpuno i uspešno učenje jezika.
Cilj projekta je edukacija i upoznavanje dece sa učenjem jezika kroz igru i zadovoljstvo, a samo znanje jezika razvija intelektualne sposobnosti i omogućava kontakt sa ljudima širom sveta.
Ovaj potez je obradovao roditelje jer će biti oslobođeni dodatnog finansijskog izdatka, a deci će omogućiti da sa lakoćom ovladaju engleskim jezikom.  Prijave zainteresovanih roditelja naših đaka još uvek traju, do popune mesta. Svi zainteresovani se mogu prijaviti lično u zgradi Opštine, ili na telefon: 063/367177 - Adrijane Sfera.
 
 

Штампа Ел. пошта

Baner Pecat 211x81