OPŠTINI ALIBUNAR DODELJENO 20,5 MILIONA ZA ZAVRŠETAK KANALIZACIONE MREŽE

igor mirovic ugovori wide jpg 660x330Predsednik opštine Alibunar Predrag Belić potpisao je ugovor o dodeli 20.502.767,40 dinara, bespovratnih sredstava namenjenih za sanaciju i rešenje sistema vodosnabdevanja i zaštite voda.
Sredstva su dodeljena na osnovu javnog konkursa koji je raspisala Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine, a za realizaciju projekta ”Nastavak radova na izgradnji kanalizacione instalacije otpadnih voda u naselju Alibunar, Blok 5”, čime će biti omogućen završetak kanalizacione mreže. 
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i direktor Uprave za kapiralna ulaganja AP Vojvodine, Nedeljko Kovačević, prisustvovali su dodeli ugovora o finansiranju i sufinansiranju projekata i ovom prilikom su istakli da će realizacija projekata doprineti bržem razvoju Autonomne pokrajine Vojvodine, a za stanovnike naše opštine ovo predstavlja rešenje jednog od najvažnijih problema.
Radovi na Projektu završetka kanalizacione mreže realizovaće se u najkraćem zakonskom roku i sredstva će biti efikasno usmerena, kako bi već početkom 2018. godine stekli pravo na ponovno učešće u programima ovog tipa, a u cilju poboljšanja infrastrukture i uslova života stanovnika naše opštine. Rok za realizaciju projekta je 01.09.2018. godine. 
 
 
Snimak je preuzet sa sajta Radio Televizija Vojvodine.
 

Штампа Ел. пошта

Baner Pecat 211x81