U NOVOM KOZJAKU PRVI PUT ORGANIZOVANA PREDSTAVA ZA DECU

Besplatna predstava za decu „ Mia i ja “  
 
 
kozjak 1U okviru obeležavanja Dečije oktobarske nedelje, u sredu 04. oktobra, Centar za kulturu opštine Alibunar, pod pokroviteljstvom Opštine Alibunar, organizovao je izvođenje dečije predstave „Mia i ja“  u Lokvama, Novom Kozjaku i Dobrici. 
Dečija nedelja je pravo vreme da se podsetimo dečijih potreba i prava,  a ovo jedinstveno iskustvo za najmlađe pored zabave i igre  predstavlja priliku za ranu edukaciju dece i njihovo uvođenje u svet kulture. 
Beogradsko pozorište „Alegretto“ izvelo je predstavu po motivima istoimenog crtanog filma, a deca su imala priliku da interaktivno učestvuju u predstavi i time steknu jasniju sliku predstave. Osmeh na licima, neopisiva sreća i igra doneli su zajedničko zadovoljstvo deci i nastavnicima, a glumci su bili oduševljeni reakcijom publike.
 
kozjak 4
 
Predstave za decu do sada nisu bile česta pojava u našoj opštini, a zanimljivost je da su deca u Novom Kozjaku prvi put imali priliku da uživo pogledaju neku predstavu, pa su pored dece i roditelji bili oduševljeni.  
„Vratila sam se u detinjstvo i veoma sam srećna što su naša deca imala priliku da pogledaju ovu fantastičnu predstavu, a moja želja da deca imaju ovakvu priliku je ispunjena“ , oduševljeno je rekla RozalijaĐakov iz Novog Kozjaka, majka jednog od mališana koji su prisustvovali izvođenju. 
 
kozjak 2
 
kozjak 3
 
 
 
 
 
 

Штампа Ел. пошта

Baner Pecat 211x81