ALIBUNAR MEĐU 4 OPŠTINE U VOJVODINI KOJE SU OBEZBEDILE BESPLATAN PREVOZ ZA SVE UČENIKE I STUDENTE SA SVOJE TERITORIJE

Opština Alibunar je i ove školske godine obezbedila sredstva za besplatan prevoz učenika i studenata sa svoje teritorije. Po posebno odobrenom zahtevu predsednika Opštine Alibunar, Predraga Belića, kao jedna od 4 opštine na teritoriji Vojvodine, na ovaj način je pružena podršku obrazovanju i dokazana posvećenost rešavanju problema naših sugrađana. Ovom odlukom zaštićen je budžet svih roditelja učenika osnovnih, srednjih škola i studenata, kao i drugih lica koji imaju prava na besplatan prevoz.
 
Prema dostavljenim podacima do 20. septembra služba zadužena za izdavanje mesečnih karata JATP Alibunar, za mesec septembar je izdala:
 
-500 karata za učenike osnovnih i srednjih škola i
-50 karata za studente.
 
Autobuskim linijama pokriveno je svih 11 naseljenih mesta, a autobusi JATP Alibunar besplatno prevoze srednjoškolce i studente do Vršca i Pančeva.
Red vožnje je prilagođen učenicima i studentima, te je ove godine napravljen u saradnji sa školama. Kvalitetnom i detaljnom analizom rasporeda školskih smena i časova, stvoreni su odlični uslovi za bezbrižno putovanje na zadovoljstvo najmlađih putnika i njihovih roditelja.
 
JATP Alibunar trenutno raspolaže sa 8 autobusa, jednim minibusem i jednim kombijem. Vrši se nadzor i redovno se vodi računa o tehničkoj ispravnosti postojećeg voznog parka. Do kraja godine, na temelju odlične saradnje Opštine i stranih partnera, očekuje se proširenje voznog parka donacijom još 2 autobusa.
 
Red vožnje
 
AKTUELNI RED VOŽNJE U „JAVNOM AUTOTRANSPORTNOM PREDUZEĆU ALIBUNAR“ ALIBUNAR
 
red voznje 2017
 
 
 

Штампа Ел. пошта

Baner Pecat 211x81