RADNA POSETA RUKOMETNOG SAVEZA VOJVODINE OPŠTINI ALIBUNAR

rukometni savez vojvodinePredsednik Opštine Alibunar, Predrag Belić i sekretar Sportskog saveza opštine Alibunar Davor Petrović, bili su domaćini delegacije Rukometnog saveza Vojvodine. Sastanku su prisustvovali i potpredsednik RSV, Dragan Bukvić, predsednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Južnobanatskog okruga, Marton Fabijan i predsednik Takmičarske komisije RSV, Vladimir Knežić, kao i predstavnici klubova naše opštine.
Radni sastanak otvorio je predsednik Opštine koji je pozdravio sve prisutne, izrazivši zadovoljstvo zbog posete RSV  i kvalitetne saradnje koja je do sada ostvarena. Belić je upoznao prisutne o ogromnoj podršci koju Opština pruža svim sportskim klubovima na svojoj teritoriji, između ostalih i rukometnim klubovima. Sekretar Sportskog saveza opštine Alibunar rekao je da Opština u skladu sa svojim mogućnostima finansira klubove, a da će prioritet u budućnosti biti  rad sa mlađim kategorijama sportista. 
 
IMAG0363 1600x1200
 
Generalni sekretar RSV, Slobodan Višekruna zahvalio se domaćinima na srdačnoj dobrodošlici i prevashodno je pohvalio dosadašnji rad i zalaganje opštinskog rukovodstva.Naglasio je da postoji još prostora za razvoj rukometa, posebno među mlađim kategorijama, kao i potencijal za stvaranje ženske rukometne ekipe na teritoriji opštine Alibunar, na čemu će se, kako je zaključeno, u narednom periodu intezivno raditi. 
 
IMAG0359 1600x1200
 
IMAG0369 1600x1200
 
 
 
 
 

Штампа Ел. пошта

Baner Pecat 211x81