OPŠTINI ALIBUNAR DODELJENO 22.671.360,00 DINARA ZA REALIZACIJU PROJEKTA ENERGETSKE EFIKASNOSTI

IMG 3277 1600x1200Predsednik opštine Alibunar Predrag Belić svečano je potpisao Ugovor o dodeli sredstava u oblasti energetske efikasnosti, dodeljena putem javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u pokrajini. Ugovore je u ime Uprave za kapitalna ulaganja Anutonomne pokrajine Vojvodine uručio direktor Nedeljko Kovačević.
U skladu sa odlukom o dodeli sredstava, u ukupnom iznosu od 86,9 miliona dinara, putem javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata, opštini Alibunar je za Projekat sanacije ulične rasvete dodeljeno 22.671.360,00 što je ujedno i najveći dodeljeni iznos u pokrajini. 
Sredstva su dodeljena sa ciljem da se unapredi i modernizuje infrasturktura u opštini, što će uticati na uštedu u potrošnji električne energije i smanjenje emisije štetnih gasova. Direktan rezultat je i poboljšanje ekološke situacije, što ovu sredinu čini još zdravijom.
Opština Alibunar će nastaviti sa aktivnostima kako bi njeni građani živeli u što boljim i kvalitetnijim uslovima, a sredstva za ove aktivnosti će, pored sopstvenih izvora, i u narednom periodu pokušati da obezbedi putem projekata.
 
 
 

Штампа Ел. пошта

Baner Pecat 211x81