gore

  • Baner Optina Alibunar

Други тренинг - Ухвати посао. И задржи га.

Магнет за посао – не пропуштај прилику

У уторак 9. новембра одржан је други од четири тренинга у оквиру пројекта „Ухвати посао и задржи га“ који спроводи Канцеларија за младе општине Алибунар.

Овај тренинг се одржава на иницијативу кабинета председника општине, у жељи да се помогне младим суграђанима да нађу добар посао за себе. Пројекат финансира Министарство омладине и спорта.

Тема поменутог тренинга је била усмеравање младих особа у циљу стицања знања како аплицирати за посао, и како одабрати прави посао за себе, што се могло схватити кроз тест личности Myers Briggs који су учесници радили на прошлом тренингу. Myers Briggs је тест личности који се састоји од 88 питања о својој личности, а његови резултати доносе пуно занимљивих информација.

Учесници су на овом тренингу добили резултате својих тестова, о чему се водила дискусија.

Стефан Крсмановић је истакао да је занимљива чињеница са овог тренинга то што је 5 од 7 учесника тренинга женског пола. Питање за све нас је да ли је мушки пол мање заинтересован, или је женски пол мање запослен због недостатка понуде женских послова. 

На тренингу су учествовали: Татјана Осмокровић, Стефан Крсмановић, Моника Микља, Александра Грегуш, Дарко Николић, Марина Недић и Марина Стојановић. 

Следећи тренинг ће бити одржан у Банатском Карловцу, а датум ће бити објављен на сајту.

Штампа Ел. пошта

Baner Pecat 211x81