gore

 • slika 3
 • ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР: УЛАГАЊЕ У ОБРАЗОВАЊЕ ДЕЦЕ НАШ ЈЕ ПРИОРИТЕТ
 • ОБИЛАЗАК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР ДУШАНА ДАКИЋА ЗАВРШНОЈ ФАЗИ СПОРТСКЕ ХАЛЕ У АЛИБУНАРУ
 • ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР: УЛАГАЊЕ У ОБРАЗОВАЊЕ ДЕЦЕ НАШ ЈЕ ПРИОРИТЕТ

  ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР: УЛАГАЊЕ У ОБРАЗОВАЊЕ ДЕЦЕ НАШ ЈЕ ПРИОРИТЕТ

  Председница општине Алибунар Зорана Братић, првог дана школе заједно са својим сарадницима посетила је школске установе на територији општине Алибунар. Председница је у разговору са просветним радницима и родитељима истакла да општина наставља са улагањем у обнову и изградњу образовних институција, наглашавајући да је сада најважније да су створени услови за безбедан повратак деце у школске клупе. Општина је обезбедила свим првацима и пригодне поклоне. Уручено је укупно 160 ранчева, колико и има ђака првака ове школске године

  Више..

 • Грађани општине Алибунар који имају регистрован профил на Порталу еУправа од данас добијају електронско Решења о утврђеном порезу на имовину за 2020. годину путем нове услуге електронске доставе у своје Јединствено електронско сандуче на овом порталу.

  Више..

 • Грађани општине Алибунар могу од сада електронским путем и на потпуно бесплатана начин пријавити децу за упис у предшколску установу "Полетарац" Алибунар.
 • ОБИЛАЗАК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР ДУШАНА ДАКИЋА ЗАВРШНОЈ ФАЗИ СПОРТСКЕ ХАЛЕ У АЛИБУНАРУ

  ОБИЛАЗАК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР ДУШАНА ДАКИЋА ЗАВРШНОЈ ФАЗИ СПОРТСКЕ ХАЛЕ У АЛИБУНАРУ

  Више..

ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР: УЛАГАЊЕ У ОБРАЗОВАЊЕ ДЕЦЕ НАШ ЈЕ ПРИОРИТЕТ

ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР: УЛАГАЊЕ У ОБРАЗОВАЊЕ ДЕЦЕ НАШ ЈЕ ПРИОРИТЕТ

ОБИЛАЗАК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР ДУШАНА ДАКИЋА ЗАВРШНОЈ ФАЗИ СПОРТСКЕ ХАЛЕ У АЛИБУНАРУ

ОБИЛАЗАК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР ДУШАНА ДАКИЋА ЗАВРШНОЈ ФАЗИ СПОРТСКЕ ХАЛЕ У АЛИБУНАРУ

ИЗВЕШТАЈ О ОДРЖАВАЊУ 2. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

Дана 07.10.2020.г. Општинско веће општине Алибунар одржало је своју 2. седницу. Седници је председавала Зорана Братић, председница Општине.

На дневном реду ове седнице размотрено је и усвојено више аката.

Донет је Пословник Општинског већа општине Алибунар. Пословником су систематично уређена питања организације и рада Општинског већа општине Алибунар, права и дужности чланова Општинског већа и друга питања од значаја за рад Општинског већа

Настави са читањем

Штампа Ел. пошта

Централни информациони сервис Е-туриста

Позив свим угоститељима који пружају угоститељске услуге смештаја у некатегорисаним угоститељским објектима да на основу Закона о угоститељству и Правилника којим се уређује садржина и начин вођења евиденција угоститељских објејката за смештај, да ради евидентирања, имају обавезу поднешења пријава Општини Алибунар у најкраћем могућем року. 

Преузми цео текст

 

Штампа Ел. пошта

ИЗВЕШТАЈ О ОДРЖАВАЊУ 2. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

Скупштина општине Алибунар одржала је своју 2. седницу дана 15.09.2020.г. Седници су присуствовали сви одборници Скупштине општине Алибунар, а седници је председавао председник Скупштине Неђељко Коњокрад.

За ову седницу је утврђен богат дневни ред.

Најпре, Скупштина је потврдила одборничке мандате Маји Митровић из Алибунара и Јелени Масловарић из Владимировца, које су изабране са изборне листе ''Александар Вучић – за нашу децу'', након што су без одборничких мандата а због избора на функције председника, односно заменика председника Општине, изабране Зорана Братић и Марта Дмитровић, које су на одборничке функције претходно изабране са исте изборне листе.

Скупштина општине је на предлог Општинског већа усвојила Одлуку о завршном рачуну буџета Општине Алибунар за 2019. годину. Према тексту ове Одлуке, укупно остварени приходи, примања и пренета средства из ранијих година износилi су 796.462.676 динара, док су укупни расходи и издаци износили 733.415.289 динара. Истакнуто је да су сви корисници општинског буџета, како директни тако и индиректни, редовно сервисирани и да није било значајнијих проблема у пословању. У складу са одредбама Закона о буџетском систему, екстерну ревизију Завршног рачуна Општине изврио је Институт за јавне финансије и рачуноводство из Ниша, о чему је достављен Извештај о ревизији консолидованих финансијских извештаја завршног рачуна буџета Општине Алибунар за 2019.г.

Такође je на предлог Општинског већа, Скупштина усвојила Одлуку о максималном броју запослених на неодређено време за сваки организациони облик у систему локалне самоуправе Општине Алибунар. Републичком Одлуком о максималном броју запослених на неодређено време у систему државних органа, систему јавних служби, систему Аутономне покрајине Војводине и систему локалне самоуправе за 2017.г. утврђен је као максимални број запослених на неодређено време за систем локалне самоуправе Општине Алибунар укупно 207 и тај број се од 2017.г. није мењао. Наведеном Одлуком СО Алибунар је утврдила укупан број запослених на неодређено време за свако правно лице чији је оснивач Општина појединачно.

Настави са читањем

Штампа Ел. пошта

Председница Општине Алибунар: Улагање у образовање деце наш је приоритет

Zorana 1Председница општине Алибунар Зорана Братић, првог дана школе заједно са својим сарадницима посетила је школске установе на територији општине Алибунар. Председница је у разговору са просветним радницима и родитељима истакла да општина наставља са улагањем у обнову и изградњу образовних институција, наглашавајући да је сада најважније да су створени услови за безбедан повратак деце у школске клупе.
Општина је обезбедила свим првацима и пригодне поклоне. Уручено је укупно 160 ранчева, колико и има ђака првака ове школске године.

Настави са читањем

Штампа Ел. пошта

Извештај са 12. ванредне седнице Штаба за ванредне ситуације Општине Алибунар

Штаб за ванредне ситуације Општине Алибунар је на својој 12. ванредној седници одржаној 31.07.2020. године, разматрајући тренутну епидемиолошку ситуацији на територији Општине Алибунар изазвану заразном болести COVID-19, донео Закључак којим се још једном напомиње озбиљност ситуације и којим се обавезују све установе, правна лица и грађани на територији општине Алибунар да се придржавају свих прописаних мера које је донела Влада Републике Србије као и мера прописаних од стране ресорних министарстава у циљу сузбијања и спречавања заразне болести COVID-19, са посебним апелом на грађане Владимировца.

Штампа Ел. пошта

ОБАВЕШТЕЊЕ О ДРУГОМ ТРЕТМАНУ ПРСКАЊУ КОМАРАЦА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

У уторак04.08.2020.годинеод 19:00 часова у свим насељима општине Алибунар, на излетишту Девојачки бунар, као и на критичним локацијама насеља (паркови, гробља и сличне локације) вршиће се третирање – прскање одраслих форми комараца са земље проласком возила са УЛВ уређајима кроз све улице насеља.

Настави са читањем

Штампа Ел. пошта

Baner Pecat 211x81