gore

  • Baner Optina Alibunar

МЛАДИ КАРАТИСТА ИЗ ВЛАДИМИРОВЦА ДЕО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ НА ПРВЕНСТВУ БАЛКАНА

Karate Vladimirovac Balkan

Општина Алибунар финансираће учешће младог и талентованог каратисте Милутина Цветковића из карате клуба "Владимировац", који је добио позив да представља Србију на Балканском првенству у Ријеци, Хрватска од 24.11. до 28.11.
Изузетна је част што наша општина има веома надарене, пре свега вредне и посвећене младе спортисте који остварују запажене резултате како на државном тако и на ширем плану. Локална самоуправа је свесна чињенице да ови млади људи пре свега требају њену подршку, те је стога незаобилазни ослонац на путу развоја њихових талената, који на најбољи начин презентују општину и сав њен потенцијал.
Милоје Павловић, тренер КК клуба "Владимировац" поручује да након дужег периода све земље Балкана учествују на Првенству те се очекује изузетно јак турнир, али да ће се Милутин борити срцем и дати све од себе да медаљу донесе кући, а да велику захвалност дугују општини Алибунар и њеном руководству који увек радо излазе у сусрет талентима, као што је случај и овога пута када су својом подршком омогућили да се млади каратиста нађе у саставу репрезентације Србије на овом престижном такмичењу.
Такође у претходном периоду из буџета издвојена су средстава за учешће младих каратиста на првенству Балкана у Поречу где су остварили значајне пласмане.
Младом Милутину желимо пуно успеха на предстојећем првенству у жељи да одбрани боје Србије и општину Алибунар учини најпоноснијом општином у земљи.

Baner Pecat 211x81