gore

  • slika 3
  • Насловна
  • News
  • ОДРЖАНА СВЕЧАНА 40. СЕДНИЦA СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

ОДРЖАНА СВЕЧАНА 40. СЕДНИЦA СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

40 sednica SOУ четвртак 31.12.2015. одржана је 40. седница Скупштине општине Алибунар, којом је председавала председница Скупштине, Зузана Ђукић. Ово је уједно била и последња скупштинска седница ове године, која је завршена свечаним коктелом.

На седници је донето више важних аката међу којима истичемо најбитније. Донета су Решења о давању сагласности на Програме пословања ЈКП ''Универзал'', ЈАТП ''Алибунар'', као и ЈП ''Дирекције за изградњу и уређење општине Алибунар''.

Скупштина је изгласала и Решења о давању сагласности на Финансијски план Предшколске установе ''Полетарац'', потом општинске библиотеке ''Вук Караџић'' и ''Центра за културу општине Алибунар'' у 2016. години. Донета су и Решења о давању сагласности на Програм рада са финансијским планом Туристичке организације општине Алибунар и Црвеног крста Алибунар за 2016. годину.DSCN0429

Скупштина општине усвојила је и Решења о давању сагласности на Програм рада са финансијским планом месних заједница Алибунар, Банатски Карловац, Владимировац, Добрица, Иланџа, Јаношик, Локве, Николинци, Нови Козјак, Селеуш за 2016. годину.

Након одржане седнице приређен је коктел за све пристуне на коме се у пријатној атмосфери разговарало о години која је иза нас, као и о плановима за нову 2016. годину. 

Baner Pecat 211x81