gore

  • slika 3

Oдржана 89. седница Општинског већа

DSCN0415На 89. седници Општинског већа којом је председавао Предраг Белић, председник општине Алибунар, у уторак 22. децембра 2015. године усвојено је неколико значајних аката, међу којима истичемо најзначајније.  
Донета је Одлука о употреби средстава текуће буџетске резерве за расходе који се нису могли планирати, а потребни су за функционисање основних школа у Николинцима и Добрици, као и Економско-трговинске школе у Алибунару. Овом одлуком повећавају се планирана средства за прворођено дете, као и за набавку нематеријалне имовине.


На Општинском већу је потврђено и да ће општина својим грађанима током празника поклонити Божићни концерт, као и да ће се одржати вокалне радионице за дечије хорове са територије општине.
Такође, донето је Решење о давању сагласности на употребу средстава, на основу кога ће Центар за социјални рад обезбедити новогодишње пакетиће за социјално угрожену децу до 10 година. Општинско веће је размотрило и неколико појединачних захтева за одобравање одређених видова помоћи.

 

Baner Pecat 211x81