gore

  • slika 3

88. седница Општинског већа

DSCN0297

88. седницом Општинског већа општине Алибунар, која је одржана у петак, 11.децембра 2015. године, по редовној процедури председавао је председник општине, Предраг Белић, а усвојено је неколико важних аката, од којих издвајамо најбитније.

Утврђен је предлог Одлуке о буџету општине Алибунар за 2016. годину, који је упућен  Скупштини општине Алибунар на разматрање и усвајање.

 

Прихваћен је Извештај о извршењу Одлуке о буџету општине Алибунар за 2015. годину.

На седници је донет и Програм коришћења средстава за финансирање унапређења безбедности саобраћаја на путевима у 2016. године на подручју општине Алибунар. Активности које ће се финансирати на основу Програма су: унапређење саобраћајне инфраструктуре; превентивно-промотивне активности у области безбедности саобраћаја, унапређење саобраћајног васпитања и образовања на територији општине Алибунар; научно-истраживачки рад у области безбедности саобраћаја; техничко опремање јединица саобраћајне полиције које контролишу и регулишу саобраћај на путевима, као и обезбеђење средстава за рад Општинског савета за безбедност саобраћаја.

 

Baner Pecat 211x81