gore

  • Baner Optina Alibunar

Ново игралиште за малишане предшколске установе „Полетарац“

На дан обележавања 30 година од изградње објекта предшколске установе „Полетарац“, у петак 23. октобра је отворено потпуно ново игралиште које ће убудуће бити на располагању свим малишанима ове установе.

Средства за игралиште обезбедила је Општина Алибунар у сарадњи са компанијом Ветроелектране Балкана д.о.о., објаснио је Предраг Белић, председник Општине, приликом отварања новог игралишта, где су га дочекала деца са песмом и игром. "Дечија радост нема цену, а наша је обавеза да управо деци обезбедимо безбрижно детињство, као и све услове за њихово здраво одрастање. Сигуран сам да ће малишани наше предшколске установе „Полетарац“ уживати у новим играма на овом лепом игралишту“, објаснио је господин Белић.

Директор предшколске установе „Полетарац“ Грујица Илић, захвалио се председнику Општине на залагању и пажњи коју је указао најмлађим становницима општине Алибунар. Овај објекат је један од најлепших у Алибунару и потпуно је функционалан. Предшколску наставу похађа више од сто деце различитих узрасних категорија - од јаслица до припремне школске групе. Бригу о деци води осам васпитача, а за све техничке проблеме су задужена четири радника. Нема сумње да ће свима њима рад са децом од сада бити још занимљивији и интензивнији.

Baner Pecat 211x81