gore

  • Baner Optina Alibunar

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У АЛИБУНАРУ

NaslovnaУ среду 24. априла 2019. године у Алибунару је у организацији Националне службе за запошљавање и Општине Алибунар одржан Сајам запошљавања.

Continue Reading

Одлука о додели уговора за набавку канцеларијског материјала (по партијама)

Преузимање докумената везана за одлуку о додели уговора за набавку канцеларијског материјала

Continue Reading

УСКОРО ПРЕЧИСТАЧ ВОДЕ У НИКОЛИНЦИМА

opstina alibunar111Председник општине Алибунар Душан Дакић потписао је јуче 22. априла 2019. године, Уговор о коришћењу средстава из Буџетског фонда за програм локалне самоуправе са Министарством државне управе и локалне самоуправе РС, чиме ће се финансирати пројекат намењен трајном решењу проблема пијаће воде у Николинцима.

Continue Reading

ИЗВЕШТАЈ СА 85. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

85 Осамдесет пета седница Општинског већа Општине Алибунар одржана је у понедељак 22. априла 2019. године, у згради Општине Алибунар, Трг слободе 4 (мала сала). Седницом је председавао председник Општине Алибунар господин Душан Дакић. На овој седници Општинско веће донело је следеће одлуке:

Continue Reading

Позив и конкурсна документација за набавку посуда за одлагање отпада на јавним површинама и рециклажног отпада у јанвим установама

Преузимање докумената везана за набавку посуда за одлагање отпада на јавним површинама и рециклажног отпада у јанвим установама

Continue Reading

У П О З О Р Е Њ Е

Подсећају се и упозоравају грађани општине Алибунар да је Законом о заштити од пожара строго забрањено спаљивање стрних усева, смећа и биљних остатака на отвореном простору.

Continue Reading

Позив и конкурсна документација за извођење радова на рехабилитацији улица у насељеним местима општине Алибунар

Преузимање докумената везана за извођење радова на рехабилитацији улица у насељеним местима општине Алибунар

Continue Reading

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПОВОДОМ САЈМА ЗАПОШЉАВАЊА У АЛИБУНАРУ

naslovna11

На данашњој конференцији за медије директор Националне службе за запошљавање филијале Панчево Ђорђе Лукач и помоћник председника општине и председник Локалног савета за запошљавање општине Алибунар Оливер Филиповић најавили су Сајам запошљавања који ће се одржати у среду 24. априла 2019. године на платоу испред СО Алибунар на Тргу слободе 16 од 11-13 часова, у организацији Националне службе за запошљавање и Општине Алибунар.

Continue Reading

ДАМИР ПРАЊКОВИЋ НАЈБОЉИ ОД НАЈБОЉИХ

naslovna 7У четвртак 11. априла 2019. године, седамнаестогодишњи Дамир Прањковић из Алибунара, одржао је солистички концерт на тамбури (Е-прим) у Галерији Српске академије наука и уметности у Београду. Прилику за представљање у највишој научној и друштвеној институцији у земљи добио је захваљујући невероватном таленту, преданом раду и запаженим успесима које ниже већ неколико година за редом.

Continue Reading

УСКРШЊИ БАЗАР У АЛИБУНАРУ

naslovnaУдружења жена из општине Алибунар уз подршку локалне самоуправе, приредила су у уторак и среду 16. и 17. априла 2019. године у холу СО Алибунар „Ускршњи базар“ хуманитарног карактера.  

Continue Reading

Питање и одговор за канцеларијски материјал

Преузимање докумената:

Continue Reading

Измена конкурсне докуметације за предшколску установу у Банатском Карловцу

Преузимање докумената везана за измену конкурсне документације јавне набавке мале вредности Бр: 404-25/19-04

Continue Reading

55 ГОДИНА ЕТШ „ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ“ ИЗ АЛИБУНАРА

naslovnaOSУ петак 12. априла 2019. године, Економско-трговинска школа „Доситеј Обрадовић“ из Алибунара прославила је педесет пет година постојања. Економска школа започела је са радом давне 1964. године, у адаптираним просторијама некадашње кафане „Дрина“ када је наставу похађало 75 ученика распоређених у два одељења, а 1966. године изграђена је спратна зграда у којој се школа и данас налази.

Continue Reading

Одлука о измени уговора о јавној набавци радова грађевински радови на реконструкцији енергетској санацији ОШ "1. Мај" Владимировац

Преузимање докумената везана за измену уговора о јавној набавци радова грађевински радови на реконструкцији енергетској санацији ОШ "1. Мај" Владимировац

Continue Reading

ОПШТИНСКА СМОТРА „ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ“

naslovna11Предшколска установа „Полетарац“ из Алибунара организовала је у четвртак 11. априла 2019. године општинску смотру „Шта знаш о саобраћају“, у којој су ове године учествовали сви узрасти деце, од јаслица до предшколаца.

Continue Reading

Позив за подношење понуда и конкурсна докуметација за набавку канцеларијског материјала (по партијама)

Преузимање докумената везана за подношење понуда и конкурсна докуметација за набавку канцеларијског материјала (по партијама)

Continue Reading

Јавни оглас за давање у закуп пословних простора у јавној својини општине Алибунар

Преузимања докумената везана за јавни оглас за давање у закуп пословних простора у јавној својини општине Алибунар

Continue Reading

Јавни оглас за доделу субвенција за самозапошљавање у АП Војводини у 2019. години

Преузимања докумената:

Continue Reading

Јавни оглас за доделу субвенција за запошљавање незапослених лица у АП Војводини у 2019. години

Преузимање докумената 

Continue Reading

ИЗВЕШТАЈ СА 84. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

84Осамдесет четврта седница Општинског већа Општине Алибунар одржана је у петак 12. априла 2019. године, у згради Општине Алибунар, Трг слободе 4 (мала сала). Седницом је председавао председник Општине Алибунар господин Душан Дакић. На овој седници Општинско веће донело је следеће одлуке:

Continue Reading

Baner Pecat 211x81