gore

  • Baner Optina Alibunar
  • Насловна
  • News
  • Citizens and Settlements
  • АПЕЛ СТАНОВНИЦИМА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР ЗБОГ ПОВЕЋАЊА БРОЈА ОБОЛЕЛИХ ОД COVID-19 НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

АПЕЛ СТАНОВНИЦИМА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР ЗБОГ ПОВЕЋАЊА БРОЈА ОБОЛЕЛИХ ОД COVID-19 НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

Услед повећања броја оболелих од заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2 на територији општине Алибунар, подсећамо грађане да Ковид амбуланта Дома здравља Алибунар ради свакодневно у Алибунару, Трг слободе 8, у времену од 08,00 часова до 16,00 часова. Такође и лабораторија Дома здравља Алибунар ради и радним данима и у дане викенда, суботом и недељом. Позивамо грађане да се при појави првих симптома вируса јаве лекару у Ковид амбуланту у Дому здравља Алибунар ради тестирања на COVID-19, благовремене дијагностике и лечења и спречавања настанка теже клиничке слике оболелих.

У циљу спречавања ширења заразне болести COVID-19, апелујемо на свест и савест сваког појединца да поштује прописане против пандемијске епидемиолошке мере како бисмо се што пре сви вратили уобичајеном животу.

Највећи проценат грађана са симптомима болести COVID-19 чине невакцинисани и млађа популација. Још једном, општина Алибунар позива све своје грађане да се вакцинишу, нарочито млађа популација. Неки људи су схватили значај вакцинисања и преузели одговорност како за себе тако и за друге. Штитећи своје здравље, вакцинацијом штитимо и здравље свих нас, а пре свега наших најближих.

Не игноришите симптоме болести и вакцинишите се.

Tags: covid 19, apel građanima, vakcinacija

Print Email

Baner Pecat 211x81