gore

  • Baner Optina Alibunar

РЕГРЕСИРАЊЕ ПРЕВОЗА УЧЕНИКА СРЕДЊИХ ШКОЛА

2 2У петак 17. маја 2019. године Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице доделио је представницима свих 45 локалних самоуправа у АП Војводини 182 милиона динара намењених регресирању превоза за 20.819 ученика средњих школа.

 

На свечаном пријему у Покрајинској влади у Новом Саду, Уговор о додели новчаних средстава испред Општине Алибунар потписала је начелница Одељења за привреду, јавне службе и развој Коса Николић.

Свечаном потписивању уговора присуствовао је председник Покрајинске владе Игор Мировић, који је рекао да ће Покрајинска влада очувати, обновити и модернизовати све школе у АП Војводини јер у мањим местима нема живота без школе, као и да су деца и породица суштина нашег опстанка.

Покрајински секретар за управу, прописе, националне мањине – националне заједнице Михаљ Њилаш изјавио је да се регресирајући трошкове превоза ученика стварају услови за њихово угодније и удобније путовање што води ка коначном циљу – квалитетног и функционалног образовања.

Овом приликом, Уговором о додели средстава за регресирање превоза ученика средњих школа, Општини Алибунар додељено је 4.000.000 динара, за период јануар-децембар 2019. године.

 

Print Email

Baner Pecat 211x81