gore

  • Baner Optina Alibunar

УСКРШЊИ БАЗАР У АЛИБУНАРУ

naslovnaУдружења жена из општине Алибунар уз подршку локалне самоуправе, приредила су у уторак и среду 16. и 17. априла 2019. године у холу СО Алибунар „Ускршњи базар“ хуманитарног карактера.  

 

На четвртом по реду Ускршњем базару учешће је узело осам удружења жена из општине, и то из Јаношика, Селеуша, Алибунара, Новог Козјака, Владимировца, Банатског Карловца, Иланџе и Добрице. Посетиоци су на штандовима могли да купе домаћи сапун, јаја, слатко од вишања, штрудле, ситне колаче, пите од домаћих кора, кецеље, сувенире, ускршње украсе и друге рукотворине и домаће специјалитете.

Ускршњи базар посетили су председник Општине Алибунар Душан Дакић и начелница Јужнобанатског управног округа Данијела Лончар која је рекла да удружења жена из општине Алибунар постају бренд наше општине што Алибунар чини посебним у Јужном Банату. Доказ томе је удружење жена из Владимировца које се истакло својим радом и недавно изабрано као једно од двадесет приоритетних удружења Војводине, али ниједно удружење не заостаје за удружењем из Владимировца, рекла је Данијела Лончар.

У зависности од количине прикупљених средстава одредиће се и њихова хуманитарна намена.

Print Email

Baner Pecat 211x81