gore

  • Baner Optina Alibunar

ИЗВЕШТАЈ СА 75. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

SedOpsVeca75Седамдесет пета седница Општинског већа Општине Алибунар одржана је у петак 30. новембра 2018. године, у згради Општине Алибунар, Трг слободе 4 (мала сала). Седницом је председавао председник Општине Алибунар Душан Дакић. На овој седници Општинско веће донело је следеће одлуке:

 

 

 

  1. Општинско веће општине Алибунар разматрало је и донело Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра одговарајућих непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2019. годину на територији општине Алибунар. Правни основ за доношење ове Одлуке садржан је у члановима 6. став 5. до 7. и 7а Закона о порезима на имовину према којима просечну цену одговарајућих непокретности по зонама на територији јединице локалне самоуправе утврђује свака јединица локалне самоуправе. У предложеној Одлуци цене по појединим групама непокретности за 2019. годину, остале су на истом нивоу као цене у 2018. години.
  2. Општинско веће општине Алибунар разматрало је и донело Решење о именовању вршиоца дужности начелника Општинске управе општине Алибунар.
  3. Општинско веће општине Алибунар разматрало је појединачне предлоге и захтеве грађана, организација и установа са територије општине Алибунар.

Tags: opštinsko veće alibunar

Print Email

Baner Pecat 211x81