gore

  • Baner Optina Alibunar

ДОМ КУЛТУРЕ У ЛОКВАМА ПОНОВО У ФУНКЦИЈИ

Pozoriste Lokve 1

У Локвама се данас 09. новембра 2018. године десило нешто несвакидашње, Дом културе је поново у функцији, а у њему је након много времена одржана представа. Овај Дом културе дуго није служио за ствари којима је намењен.

 

Данас су ђаци из основне школе у Локвама имали прилику да уживају у представи путујућег позоришта из Букурешта, која је симболично означила поновни рад ове установе. На лицима деце радост је била очигледна а смех се ширио реновираним Домом културе. Захваљујући вредним људима, који су недавно уложили своје време и труд да ова установа добије нови изглед и служи сврси којој је намењена, данас се у овом месту у општини Алибунар догодио културни догађај. Представи је претходило чишћење Дома културе, фарбање пода и подручја око бине, постављање нових лајсни и многе друге радње. Такође, уз помоћ локалне самоуправе Дом културе добио је нове столице какве доликују оваквом месту, и самим тим могућност да се и у будућности дешавају слични културни догађаји.

Дом културе у Локвама поново је место у којем ће млади имати прилику да се окупљају, друже, забављају и квалитетно проводе своје време. 

IMG 2ff4ddd5e2f0b091fcb229b4916c18df V

 

Print Email

Baner Pecat 211x81