gore

  • Baner Optina Alibunar

БАЛЕТ У АЛИБУНАРУ

1. naslovna slikaУ четвртак 25. октобра у просторијама Центра за културу општине Алибунар мештани Алибунара имали су ретку прилику да присуствују и уживају у фантастичном програму поводом 20 година од оснивања Балетске школе “Димитрије Парлић“ у Алибунару.

Феноменалне, грациозне балерине и полетни балетани, спремили су више него богат културно-уметнички програм и показали своје завидно умеће. На сцени су се смењивале играчке групе различитих старосних категорија, од девојчица ученица првог и другог разреда основне школе до бивших ученика ове школе.

Награђивани много пута у различитим категоријама, ученици ове школе који заслужују само похвале, оставили су публику без даха. У публици је поред родитеља, фамилије и пријатеља који већ одавно подразумева се, помно прате рад ових младих уметника, било и оних који први пут присуствују балету у Алибунару, а можда и уопште. Прелепе младе балерине мењајући костиме за сваку кореографију, неприкосновено су владале сценом.

Балетској школи у Алибунару желимо срећан двадесети рођендан, да траје још много година и захваљујемо се наставницима и свима који су нашој деци омогућили да генерације деце у Алибунару имају прилику да се баве овом префињеном и културном играчком уметношћу. Постојање балетске школе у Алибунару је неким ђацима обележила и животни пут, а свима њима омогућило да на квалитетан начин проводе своје слободно време, док је ове вечери свима присутнима пружило уживање у програму који заслужује дивљење.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Print Email

Baner Pecat 211x81