gore

  • Baner Optina Alibunar

КАРТИЦЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ ПОДЕЉЕНЕ И У ОПШТИНИ АЛИБУНАР

DSCN4817 1600x1200Општина Алибунар се прикључила акцији која се спроводи на нивоу читаве земље и данас је првих десет пензионера у нашој општини добило у посед КАРТИЦУ ЗА ПЕНЗИOНЕРЕ. Присутне пензионере је у име општине Алибунар поздравио председник Предраг Белић.


“Овом картицом је ваша идентификација систематизована и значајно олакшана јер више нећете морати да носите своје пензионе чекове као доказ да сте и остварили свој статус. У Министарству и ПИО фонду смо добили уверење да су ваши подаци сигурнији него раније, јер ова картица садржи само основне податке, а не информацију о износу ваших пензија, матични број и сличне податке које је садржао пензиони чек. Наш задатак, као представника локалне самоуправе је да покушамо да остваримо сарадњу са што више компанија и привредних субјеката који послују у општини Алибунар. Тако би ове картице имале за вас и додатну употребну вредност, јер помоћу њих ћете моћи да остварите одређене повластице и попусте, што би ваш пензионерски живот сигурно учинило квалитетнијим.“

 

DSCN4836 1600x1200


Саша Дрчелић, директорка ПИО фонда из Панчева је поздравила присутне пензионере и најавила да ће преостали пензионери са територије наше општине добити своје картице до краја априла. Ставила је на располагање и call centar ПИО Панчево за све недоумице и питања пензионера у вези нових пензионих картица. Присутним пензионерима су свечано уручене картице, чиме смо званично ушли у систем нове идентификације која се спроводи у Србији од прошлог месеца текуће године.

 

Print Email

Baner Pecat 211x81