gore

  • Baner Optina Alibunar

РАДНА ПОСЕТА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ ОПШТИНИ АЛИБУНАР

rukometni savez vojvodineПредседник Општине Алибунар, Предраг Белић и секретар Спортског савеза општине Алибунар Давор Петровић, били су домаћини делегације Рукометног савеза Војводине. Састанку су присуствовали и потпредседник РСВ, Драган Буквић, председник Управног одбора Рукометног савеза Jужнобанатског округа, Мартон Фабијан и председник Такмичарске комисије РСВ, Владимир Кнежић, као и представници клубова наше општине.
Радни састанак отворио је председник Општине који је поздравио све присутне, изразивши задовољство због посете РСВ  и квалитетне сарадње која је до сада остварена. Белић је упознао присутне о огромној подршци коју Општина пружа свим спортским клубовима на својој територији, између осталих и рукометним клубовима. Секретар Спортског савеза општине Алибунар рекао је да Општина у складу са својим могућностима финансира клубове, а да ће приоритет у будућности бити  рад са млађим категоријама спортиста. 
 
IMAG0363 1600x1200
 
Генерални секретар РСВ, Слободан Вишекруна захвалио се домаћинима на срдачној добродошлици и превасходно је похвалио досадашњи рад и залагање општинског руководства.Нагласио је да постоји још простора за развој рукомета, посебно међу млађим категоријама, као и потенцијал за стварање женске рукометне екипе на територији општине Алибунар, на чему ће се, како је закључено, у наредном периоду интезивно радити. 
 
IMAG0359 1600x1200
 
IMAG0369 1600x1200
 
 
 
 
 

Print Email

Baner Pecat 211x81