Нови аутобуси у ЈАТП Алибунар за удобнији превоз

DSCN4244 1600x1200Јавно ауто-транспортно предузеће Алибунар однедавно је богатије за два нова аутобуса који ће служити за превоз најпре ученика са територије општине Алибунар, а потом и свих њених грађана. Заједно са председником општине, Предрагом Белићем, посетили смо ово предузеће и уверили се да се ради о модерним аутобусима нове генерације, потпуно техничким исправним, захваљујући којима ће превоз путника бити још удобнији и квалитетнији.
„У нашој мисији да унапредимо квалитет живота наших грађана, побољшање превоза један је од приоритета. Господин Звонко Завишић, као директор ЈАТП се максимално труди да обезбеди квалитет у пословању, а побољшање и модернизација возног парка су један од основних предуслова за то. Стога општина као оснивач, настоји да обезбеди средства, пре свега у финансијском сегменту, да све функционише како треба. Остале обавезе  су на запосленима у ЈАТП који редовно брину о добром стању возила, уредности, квалитету услуге, техничкој исправности и тачности, а све са циљем да се обезбеди максимална безбедност наших путника. Дакле, безбедност и удобност су на првом месту, а управо то добијамо са новим аутобусима. На крају, и естетска слика наше општине лепша је ако се путевима крећу савремена, модерна и визуелно „дотерана“ возила јавног превоза“, објаснио нам је председник општине, Предраг Белић. 
Подсећамо да су од 2012. године до данас замењена сва возила и обновљен возни парк предузећа. Свакодневно се за превоз путника користи 8 аутобуса и минибус. ЈАТП Алибунар кључна је карика у превозу ученика са територије наше општине до њихових образовних установа, основних школа у нашим местима и средњих школа у Панчеву и Вршцу. Такође, ово предузеће излази у сусрет када је потребан превоз спортским и културно-уметничким друштвима. Ту су и сви наши остали грађани, као и осетљиве категорије међу којима су пензионери и социјално угрожена лица. Сви се превозе бесплатно, а трошкове сноси Општина Алибунар, као оснивач. 
 
DSCN4239 1600x1200
 
DSCN4238 1600x1200
 
DSCN4246 1600x1200 

Print

FaLang translation system by Faboba