IZVEŠTAJ SA 67 SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA

DSC04254Sednica je održana 27.avgusta 2018. godine u zgradi Opštine Alibunar, Trg slobode 4 (mala sala). Sednici je predsedavao predsednik Opštine Alibunar Dušan Dakić. Na ovoj sednici opštinsko veće donelo je sledeća Rešenja:

1. Razmatrano je i doneto Rešenje o postavljenju vršioca dužnosti načelnika opštinske uprave Opštine Alibunar. Postavljena je Višnja Stefanović Diklić, diplominari pravnik iz Alibunara. U skladu sa odgovarajućim zakonom mandat postavljenog lica traje najduže do tri meseca

2. Doneto je Rešenje o razrešenju i imenovanju Komisije za sprovođenje nacionalne strategije za borbu protiv korupcije u Republici Srbiji.

3. Doneto je Rešenje o obrazovanju Komisije za razmatranje Zahteva za naknadu štete građanima nastalu od ujeda od strane napuštenih životinja u opštini Alibunar.

4. Doneto je Rešenje o imenovanju Komisije za ocenu projekata udruženja građana.

5. Razmatrana su i doneta Rešenja o razrešenju Komisije za sprovođenje postupka davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini Opštine Alibunar. Komisija ima zadatak da sprovede postupak davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini Opštine Alibunar i to za parcele broj 8211/8 k.o. Banatski Karlovac u ulici JNA površine 2415 m2 . Predmetna parcela pranirana je ciljem otvaranja novih radnih mesta od strane D.O.O. „TIM“ Banatski Karlovac.

Print Email

Baner Pecat 211x81