RADOVI NA OPŠTINSKOM PUTU VLADIMIROVAC – DEVOJAČKI BUNAR

IMAG1347 1600x1200Na putu Vladimirovac – Devojački bunar otpočeli su radovi čiji je investitor Opština Alibunar, a finansijer preduzeće d.o.o „Vetroelektrane Balkana“ sa sedištem u Beogradu. Na osnovu dozvola izdatih od strane organa Opštine, otpočeli su radovi na asfaltiranju ovog opštinskog puta. 
U okviru deonice dužine od oko 3.260m, sa početkom od odvajanja sa magistralnog puta – državnog puta IB reda br.10 Beograd  – Vršac, vršiće se rekonstrukcija i radovi presvlačenja puta u celoj širini novim slojem asfalt-beton, dok se na deonici kod vojnog kompleksa,  u dužini oko 925m, izvode radovi na proširenju postojećeg puta. Planirano je i uređenje  prelaza puta preko železničkih koloseka železničke stanice „Vladimirovac“, koja je sastavni deo ove deonice. Pri kraju su i radovi na atarskom putu, koji od opštinskog puta vodi ka Mramorku, u dužini od 450m. Na ovoj deonici je izvršeno postavljanja tucaničkog zastora duž cele širine puta. 
Radovi se izvode sa ciljem unapređenja puta i omogućavanja nesmetanog prolaza vangabaritnih vozila za dostavljanje opreme za izgradnju vetroparka „Čibuk 1“.  Benefit građana sa teritorije opštine Alibunar je višeznačajan, jer će radovi unaprediti puteve kroz poboljšanje kolovoznih konstrukcija. Samim tim će svim putnicima biti omogućeno bezbednije, ali i efikasnije odvijanje saobraćaja. 
Radovi imaju strateški značaj ne samo za žitelje Vladimirovca i Devojačkog bunara, već će umnogome poboljšati položaj Devojačkog bunara, kao atraktivne turističke destinacije. 
 
 

Print

FaLang translation system by Faboba