“IGRE BEZ GRANICA DELIBLATSKE PEŠČARE 2017.”

igre bez granica 2017
U okviru atraktivnog izletišta „Devojački bunar“ na bazenu sa tremalnom vodom, u organizaciji Turističke organizacije opštine Alibunar i opštine Alibunar održane su pete po redu „Igre bez granica Deliblatske peščare 2017.“. Deset najboljih timova sastavljenih od mladih ljudi su i ovog leta imali priliku da odmere svoje snage i pokažu sposobnosti u okviru takmičenja, kroz zanimljive i zabavne igre u vodi koje je osmislio stručni tim sportista.
Na bazenu okruženom borovom šumom, u prelepom prirodnom ambijentu, gde ni temperatura od preko 40C nije mogla da pokvari zabavu, takmičilo se 10 najbolje rangiranih timova. Ekipe koje su brojale 5 članova (2 devojke i 3 muškarca), a svoje umeće i veštinu u vodi su pokazali u igrama poput “štafete sa loptom”, “košarci u vodi”, “slepo plivanje”, “splavaranje na dušeku”... 
Žiri sastavljen od sportskih sudija pratio je i ocenjivao tok takmičenja, a kao najbolji su se pokazali „SOKOLOVI“ iz Banatskog Karlovca, na čelu sa kapitenom Vladom Ivanovićem. Drugo mesto je osvojio tim „BELI BAGER“, a treće dosdašnji, višestruki pobednici dosadašnjih Igara, „KUNG FU PANDA“, svi iz Banatskog Karlovca. Najbolji takmičari su nagrađeni vrednosnim vaučerima i poklonima sponzora Nissan i Bambi. 
Nagrade im je uručio gospodin Predrag Belić, predsednik opštine Alibunar, koji je tom prilikom istakao da je cilj opštine upravo da podrži zdrav razvoj mladih kroz sportske aktivnosti, kao i da pospeši njihov odnos sa prirodnim bogatsvom Deliblatske peščare. 
 
 

Print Email

Baner Pecat 211x81